leblebitozu

Gümüş Üye
ben en son birakmak istemediğim ayakkabılarımla yürümenin artık işkence olduğunu farkettim begendiğim bir ayakkabıyı alığımda

Turistik gezi yapıyordum illk günler perişan dönüyordum eve ama cici ayakkabilardan sonra 3 katı adım atmış buldum kendimi ve ayaklarım ağrımıyoru :D
ergonomikler önemli. ben alınca öyle alıyorum. paraya kıyıp alırım ayakkabı konusunda. ama giyince de en az 2 sene beklentim olur o ayakkabıdan :D para veriyorsam hakkını beklerim ve söke söke alırım :D gerekirse yama yaptırır, içini yeniden diktirir yeniden ergonomik hale getiririm en ucuzundan ama kullanmaya devam ederim. taa ki parçalanana kadar 🤣

Frenk

Altın Üye
ergonomikler önemli. ben alınca öyle alıyorum. paraya kıyıp alırım ayakkabı konusunda. ama giyince de en az 2 sene beklentim olur o ayakkabıdan :D para veriyorsam hakkını beklerim ve söke söke alırım :D gerekirse yama yaptırır, içini yeniden diktirir yeniden ergonomik hale getiririm en ucuzundan ama kullanmaya devam ederim. taa ki parçalanana kadar 🤣
Harika işte ya... ben tamire götürdüklerimi pek kullanamadım sonra pek güzel işçilik yapabilen birini bulamadım henüz. sinirimi bzuyorlar sadece cırkı çıkınca yenisi en mantıklısı

leblebitozu

Gümüş Üye
Harika işte ya... ben tamire götürdüklerimi pek kullanamadım sonra pek güzel işçilik yapabilen birini bulamadım henüz. sinirimi bzuyorlar sadece cırkı çıkınca yenisi en mantıklısı
yıllardır gittiğim bi kunduracı var, evli mutlu bi çift çalışıyor. hem sohbetleri güzel geliyor hem tam istediğim gibi yapıyorlar. bende memnuniyetimi belirtmek için söylediği rakamın biraz üstünde veririm. aramızda yazılı olmayan bir kural gibi oldu yıllardan sonra. ben gidince onlar çay, kahve ikram eder biraz sohbet eder çıkarım. onlarda o gün bitirir genelde veya ertesi güne. o yüzden onlardan da kolay kolay kopmuyorum :D 3-5 kötüsüne denk gelsem bende alır kullanır atardım galiba :D

Frenk

Altın Üye
yıllardır gittiğim bi kunduracı var, evli mutlu bi çift çalışıyor. hem sohbetleri güzel geliyor hem tam istediğim gibi yapıyorlar. bende memnuniyetimi belirtmek için söylediği rakamın biraz üstünde veririm. aramızda yazılı olmayan bir kural gibi oldu yıllardan sonra. ben gidince onlar çay, kahve ikram eder biraz sohbet eder çıkarım. onlarda o gün bitirir genelde veya ertesi güne. o yüzden onlardan da kolay kolay kopmuyorum :D 3-5 kötüsüne denk gelsem bende alır kullanır atardım galiba :D
işini severek ve düzgün yapan insana denk gelmek çok zor bu dönemde.

bir keresinde yama için götürdüm dışarıdan çok şatafatlı ve güzell iş yapan gibi görünen birine

ayakkabıyı aldım ayağıma giydim
yaptığı yamayı söküpp attım zaten 2 haftaya ayakkabıyı da attım

leblebitozu

Gümüş Üye
işini severek ve düzgün yapan insana denk gelmek çok zor bu dönemde.

bir keresinde yama için götürdüm dışarıdan çok şatafatlı ve güzell iş yapan gibi görünen birine

ayakkabıyı aldım ayağıma giydim
yaptığı yamayı söküpp attım zaten 2 haftaya ayakkabıyı da attım
:D sende şans yokmuş. bazen kısmet olmayınca olmuyor demek ki

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
bu sabah kahvaltıyta misafirlerim vardı ben dün evi temizledim baya köşe bucak bu spor sayılır mı ljndfşgjkd
:kiskis:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ama öyle @nunu eğil kalk, kıvır dolan, uzan çök🤭🤭🤭
valla tıpkı öyle bir gündü biliyor musun :D
birde banyoları fırçaladım o bitirdi beni :D
fakat yorgun hissediyorum o canımı sıkıyor bir tık zma vitamini aldım dün bu sabah daha iyi kalktım.
Şimdi gene bi tık yorgun hissediyorum bugünde içicem
Adapte oluyor herhalde vücut :)

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
valla tıpkı öyle bir gündü biliyor musun :D
birde banyoları fırçaladım o bitirdi beni :D
fakat yorgun hissediyorum o canımı sıkıyor bir tık zma vitamini aldım dün bu sabah daha iyi kalktım.
Şimdi gene bi tık yorgun hissediyorum bugünde içicem
Adapte oluyor herhalde vücut :)
Ama @nunu o banyo fayanslari fircalama resmen boks yapmakla eş değer değil mi? Allahım kopuyor kız kollarım. Yumruk atmak daha kolay geliyor 😂😂😂
Zma vitamini ne kız?

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ama @nunu o banyo fayanslari fircalama resmen boks yapmakla eş değer değil mi? Allahım kopuyor kız kollarım. Yumruk atmak daha kolay geliyor 😂😂😂
Zma vitamini ne kız?
valla öyle :kiskis:

ZMA, magnezyum, B6 vitamini ve çinkodan oluşan bir besin takviyesidir. ZMA, kas gücünü ve büyümesini arttırmak, kasların toparlanmasını sağlamak ve uyku kalitesini arttırmak için kullanılır.
kas ağrısından nefret ederimde :haha:

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
valla öyle :kiskis:

ZMA, magnezyum, B6 vitamini ve çinkodan oluşan bir besin takviyesidir. ZMA, kas gücünü ve büyümesini arttırmak, kasların toparlanmasını sağlamak ve uyku kalitesini arttırmak için kullanılır.
kas ağrısından nefret ederimde :haha:
Aaa. Peki ayrı ayrı almak değil de neden birlikte almayı tercih ediyorsun @nunu
Yani neden böyle almalıyım🤭🤭🤭
Ben ayrı ayrı kullanıyorum dönem dönem. Yeni duydum bunu.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Aaa. Peki ayrı ayrı almak değil de neden birlikte almayı tercih ediyorsun @nunu
Yani neden böyle almalıyım🤭🤭🤭
Ben ayrı ayrı kullanıyorum dönem dönem. Yeni duydum bunu.
Ağırlık kaldırdığım dönemde içiyordum. Bu şekilde satılıyor. Sadece magnezyum içtiğim zamanlarda oldu. Fakat kasları zorlayan sporlardan sonra içilmesi önerilen kombinasyon bu diye biliyorum.
1693768583848.jpeg

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
aaaa @Lotus kitap geldi yarın başlıyorum.
Yarım kitabı bitiremedim sarmadı. 😮 🎉

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Üst Alt