geçmiş olsun kuzum, ben konuları kaçırdım kaç gündür yokum.İstanbulda iyileşmeyi bekliyorum 🤣
neyin var noldu ?
geçmiş olsun kuzum, ben konuları kaçırdım kaç gündür yokum.İstanbulda iyileşmeyi bekliyorum 🤣
Geldim 3 gün iyiydim halam geçirmiş geldi öptü sağolsun sonra boğazda ağrı ile başladı öksürük falan 3. Kötü günümdü bugün yarın daha iyi olurum inşallahgeçmiş olsun kuzum, ben konuları kaçırdım kaç gündür yokum.
neyin var noldu ?
geçmiş olsun kınık. umarım atlatırsın bi an önceGeldim 3 gün iyiydim halam geçirmiş geldi öptü sağolsun sonra boğazda ağrı ile başladı öksürük falan 3. Kötü günümdü bugün yarın daha iyi olurum inşallah
Nerde bu @nunu nerde bu @Lastearth huuuu🤭🤭
Ben dağıldım herkes dağılmış. Haydi toplanın.
Ben topladım bugün. Aşağıdaki tek ayak😂 7,5 km koştu. Okudum canıma.
Hani bize katılacaktı sevgili @-a- nerde acaba? Başladınız mı efendim?
@Frenk bey görüyorum gizli gizli yürüyor bizi bir dürtmüyorsunuz
Bebeğim @leblebitozu zaten her daim fit benim gibi 🥰 ona laf yok.
@alcatraz beyyy ne yaptınız yaktınız mi dağları bayırları?
Güya sevgili admin @HolySpectre beyde bize katılacaktı, hiç koltuğunda uyuyor
Haydi bir toplanın, kendimize gelelim.
Bir, iki, nefessss🤭
Ekli dosyayı görüntüle 10304
İyileşir iyileşmez hemencecik aranıza katılıcam ^^Nerde bu @nunu nerde bu @Lastearth huuuu🤭🤭
Bir, iki, nefessss🤭
@Lastearth İsmail YK bombasına tutalım o yönetimi 😂Ben başka yerlerimden nefes alıyorum bu ara 🙄
@leblebitozu iyi yapmışsın tatlım. Ben biraz dağılmıştım. Topladım şimdi😍sen salınca biz biraz münferit takıldık balımm 🥺
@Frenk amacımız fit olmak olmasa da hiç bırakmaman seni de bizden yapar🥰Sevgili @Lotus beni sizin gibi fit olmak gibi bir ihtimalim yok. bu gun muhtemel 4000 adımımı attım ağaca tırmandım zıpladım hopladım bana yeter
@nunu iyi yönden bakalım hepimizden ince bağışıklık sistemin o virüsü tanıyor ve ona göre zırhını giyecek önümüzdeki zamanlarda🤗 acelesi yok biz seni bekliyoruz😘İyileşir iyileşmez hemencecik aranıza katılıcam ^^
Fakat şuan yemek yaparken bile yoruluyorum. Sanırım coronanın yeni versiyonu tecrübe ediyorum.
@alcatraz bir süredir aksattım bazı sebeplerden dolayı. Şimdi toparlandim. Artık devam🙈 seni gördüğüme çok sevindim aramızda🤗🤗günlük yürüyüşümü aksatmıyorum ama yeme alışkanlıklarımda değişikliğe gitmem şart galiba.
sorduğun için tşk. sen naptın hergün devam mı ? hiç gelmiyorsun bu konuya ? @Lotus
Coronanın yeni belirtilerini okudum. Malum tekrar gündeme geldi. Baya corona geçirdiğimi düşünüyorum. İyiyim gibi bugün bi kısa yürüyüş yapıp kendimi yoklayacağım.Hem temiz hava alayım 🥰@Lastearth İsmail YK bombasına tutalım o yönetimi 😂
@leblebitozu iyi yapmışsın tatlım. Ben biraz dağılmıştım. Topladım şimdi😍
@Frenk amacımız fit olmak olmasa da hiç bırakmaman seni de bizden yapar🥰
@HolySpectre yerinden kalmaz isen çayın muslukları kurayacakmış🤭🙈
@nunu iyi yönden bakalım hepimizden ince bağışıklık sistemin o virüsü tanıyor ve ona göre zırhını giyecek önümüzdeki zamanlarda🤗 acelesi yok biz seni bekliyoruz😘
@alcatraz bir süredir aksattım bazı sebeplerden dolayı. Şimdi toparlandim. Artık devam🙈 seni gördüğüme çok sevindim aramızda🤗🤗
o kelime ne demek ?@Lotus içide bir ihpne var diye koca bir karmaşk konteyner almışımda iphonu arar gibi hissettim mesajı okurken
Düzelttim düzelttim gözler maşalah şahin gözü bir şey kaçmıyoro kelime ne demek ?
teşekkür ederim iltifat olarak alıyorumDüzelttim düzelttim gözler maşalah şahin gözü bir şey kaçmıyor
teşekkür ederim iltifat olarak alıyorum
geleceği mi görüyorsun
Sevgili @Lotus ben ne zaman katılacağımı belirttim acaba? Hiç hatırlamıyorum. Oysa ben unutmazdım hiçbir şeyi unutmadığımı zannediyordum. Ve şu an bu mesajı yazarken, konunun geçmiş tüm sayfalarını inceleyeceğim. Evet 16.sayfada kendi yazdığım yazıyı buldum. Haklısın katılacağımı söylemişim ama katılmayı unutmuşum. 🙂Nerde bu @nunu nerde bu @Lastearth huuuu🤭🤭
Bir, iki, nefessss🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.