35 dk video tamam ❤️💪
Tebrik ederim @nunu azmine hayranim.35 dk video tamam ❤️💪
Elimden geldiğince yapıyorum şuan annemlerdeyim yemek düzenini tam devam ettiremesemde spora devam 💪💪💪Tebrik ederim @nunu azmine hayranim.
Benim yoğunluğum başladı ne yürüyüş, ne bisiklet. Dağıldı sabah düzenim 🤭🤭
Daha on gün böyle sürer bende.
Hadi ben böyleyim de o dağları yıkan @Lastearth bey köşesinde ne yapıyor acep 😂
Dur birşey çıkacak o diz kapağı terinden ya hadi hayırlısı @nunu 🤭🤭Elimden geldiğince yapıyorum şuan annemlerdeyim yemek düzenini tam devam ettiremesemde spora devam 💪💪💪
Kolay gelsin 🤗 olsun işlerin bitince koşarsın tekrar ☺️☺️
O videoyu yaparken benim dizim terliyor hala inanamıyom ya bildiğin diz kapağı ve altına doğru çok komik 🤣🤣🤣
Sen yoğunsun da ben yatıyor muyum 😁 dün kosamadim bu gün de gidemicem muhtemelen 🙄 ama gün içinde 15 bin adım oluyo sayılmaz mı 😁Tebrik ederim @nunu azmine hayranim.
Benim yoğunluğum başladı ne yürüyüş, ne bisiklet. Dağıldı sabah düzenim 🤭🤭
Daha on gün böyle sürer bende.
Hadi ben böyleyim de o dağları yıkan @Lastearth bey köşesinde ne yapıyor acep 😂
Kitap duygusallaştırdı yaDur birşey çıkacak o diz kapağı terinden ya hadi hayırlısı @nunu 🤭🤭
Kitap nasıl gidiyor? Merak ettim.
Farkındalığın arttı mı?Kitap duygusallaştırdı ya
Kırgınlıkları falan aklıma getirdi 50 civarında bi ara verdim 70 küsürlerdeyim şimdi sanırım
Spoiler olmasın çok söz edemiyorum 🤗
Zaten biliyordum bilmediğim bir şey yok şuanlıkFarkındalığın arttı mı?
şimdi nasılsın ? hallettin mi toparladın mı işlerini ? (:Biraz modum düşük beklediğimiz bir onay yazısı vardı ve gece 12 de sondu onay gelmedi
Yok o iş olmadi üstüne öğretmen bulamadım filan sınıfı kendim aldım hala okulda boya badana işiyle uğraşıyorumşimdi nasılsın ? hallettin mi toparladın mı işlerini ? (:
yanlışlıkla turneye filan mı çıktın bu ne 🤣🤣
üzüldüm senin adına şimdi önünde, kestiremediğin birçok zorluk olacaktır eminim.Yok o iş olmadi üstüne öğretmen bulamadım filan sınıfı kendim aldım hala okulda boya badana işiyle uğraşıyorum
insan bunalınca kendini yollara verirmiş. olur öyle aradayanlışlıkla turneye filan mı çıktın bu ne 🤣🤣
Teşekkürler düşünmen yeter 😊üzüldüm senin adına şimdi önünde, kestiremediğin birçok zorluk olacaktır eminim.
bol bol kolaylıklar dilerim, elimden birşey gelmese de...
umarım yoluna girer (:Teşekkürler düşünmen yeter 😊
Bu aralar pek yoluna giren bişey yok da zamanla girer herhalde 😁umarım yoluna girer (:
Benİ bekllemeyin sonra size yetişirim 🤣🤣
nerdesinn ayolllBenİ bekllemeyin sonra size yetişirim 🤣🤣
İstanbulda iyileşmeyi bekliyorum 🤣nerdesinn ayolll
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.