Kendi rekorun mu o 💪💪💪👏👏👏👏
Kendi rekorun mu o 💪💪💪👏👏👏👏
Rekoruk 20 binin üstünde 😁Kendi rekorun mu o 💪💪💪👏👏👏👏
Ayağınız acımıyor mu yaRekoruk 20 binin üstünde 😁
Başlarda ağrıyor biraz ama zamanla kondisyon artıyorAyağınız acımıyor mu ya
Kilonuz mu çok az Anlamadım ki abuuu benim hedef hala 10000
Formda kalmak için 😁@Lastearth sen hala niye kendini böyle yoruyorsun Cin Ali gibi kalmışsın süzülmüşsün
Peşine kurt sürüsü mü takıldı hatirdir sen 18653 nedir ya ?görüyor ve arttırıyorum
Bu gün yürüyüşe çıkamıyorum çok yoğun bir gün ve hala okuldayımgörüyor ve arttırıyorum
Nasılda haklı bir isyanPeşine kurt sürüsü mü takıldı hatirdir sen 18653 nedir ya ?
Sen 10bine nasil ulaşamıyorsun ki o daha garip aslındaAyağınız acımıyor mu ya
Kilonuz mu çok az Anlamadım ki abuuu benim hedef hala 10000
Çok sıkılıyorumSen 10bine nasil ulaşamıyorsun ki o daha garip aslında
10 bin dediğin 1.5 saat sürer hadi ağır ağır iki saatini alır
acı yoksa 10bin de yok
tak kulaklığını yürü sıkılacak bir şey yokÇok sıkılıyorum
9800 yapmışım geçen 🤣🤣🤣
Valla videodan haraketler yapmak daha keyifli benim içintak kulaklığını yürü sıkılacak bir şey yok
hava temizdi, ortam sakindi kaptırmışım kendimi 🤣Peşine kurt sürüsü mü takıldı hatirdir sen 18653 nedir ya ?
nasıl yaaa sen hala okulda mısın ?Bu gün yürüyüşe çıkamıyorum çok yoğun bir gün ve hala okuldayım
Yürü yüyü iyidir ayakkabı masrafı yakındırhava temizdi, ortam sakindi kaptırmışım kendimi 🤣
ayakkabımı seviyorum. paramparça olana kadar kunduracıdan bol bol geçer benimkiler. ben alışınca bırakmak istemiyorum çünkü 🤭Yürü yüyü iyidir ayakkabı masrafı yakındır
ben en son birakmak istemediğim ayakkabılarımla yürümenin artık işkence olduğunu farkettim begendiğim bir ayakkabıyı alığımdaayakkabımı seviyorum. paramparça olana kadar kunduracıdan bol bol geçer benimkiler. ben alışınca bırakmak istemiyorum çünkü 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.