Kimmm, benn hiçç😁ayrımcılık mı yaptın sen şimdi ? 🤣
Tatsız tuzsuz şeylerle ilgilenmen için fırsat veriyorum sana 😂
Kimmm, benn hiçç😁ayrımcılık mı yaptın sen şimdi ? 🤣
ne kadar da centilmensiniz teşekkür ederim beyfendi 🤭Kimmm, benn hiçç😁
Tatsız tuzsuz şeylerle ilgilenmen için fırsat veriyorum sana 😂
Şekeri mi seviyorsun değişik bir tarzın varmış 😂ne kadar da centilmensiniz teşekkür ederim beyfendi 🤭
tuz denizde güzel, şeker ise sevdicekte 🤪
şekeri sevdiklerimden alıyorum, tuzu da denizden.Şekeri mi seviyorsun değişik bir tarzın varmış 😂
Yemem içmem daha iyi 😂şekeri sevdiklerimden alıyorum, tuzu da denizden.
bence yiyecek/içecek içinde olmasa da olur 🤪
ye ye, sonra günde 5 km yürü/koş.Yemem içmem daha iyi 😂
Benim bedenim benim kararım 😋😁ye ye, sonra günde 5 km yürü/koş.
mantıklı aynen 🤣🤣
Göbüşlere özgürlük bile diyebilirsin 😂
sütyenlere dem vuran erkekler de vardı, memelere özgürlük diyenler. o geldi aklıma 🤣🤣Göbüşlere özgürlük bile diyebilirsin 😂
Südyen iyidir ona lafım yok 😁sütyenlere dem vuran erkekler de vardı, memelere özgürlük diyenler. o geldi aklıma 🤣🤣
size göre bir şey yok zaten ne diyebilirsin ki ? bir de bize sormak lazım takdir edersin ki 🤣🤣Südyen iyidir ona lafım yok 😁
Tamam soruyorum hadi söyle 😂size göre bir şey yok zaten ne diyebilirsin ki ? bir de bize sormak lazım takdir edersin ki 🤣🤣
çok illet birşey yaa, valla bazen eve zor atıyorum kendimi. bi an önce kurtulayım diye 🤪🤣Tamam soruyorum hadi söyle 😂
Himmm tamam hak verdim sen takma 🤣çok illet birşey yaa, valla bazen eve zor atıyorum kendimi. bi an önce kurtulayım diye 🤪🤣
teşekkür ederim ya izin verdiğin için sağ olasın gerçekten 🤣Himmm tamam hak verdim sen takma 🤣
Sınırsız özgürlük tarzanin Jane'i gibi takılabilirsin 😂teşekkür ederim ya izin verdiğin için sağ olasın gerçekten 🤣
başka hangi haklara sahibim peki ? 🤪🤣
inşallah ip kopmazzz 🤣🤣Sınırsız özgürlük tarzanin Jane'i gibi takılabilirsin 😂
😁 düştüğün yere dikkat et 😂inşallah ip kopmazzz 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.