Koşa koşa gelip yaparım kesin 😂tamam hasta olduğumda haberleşelim. şifa niyetine... 🤣
Koşa koşa gelip yaparım kesin 😂tamam hasta olduğumda haberleşelim. şifa niyetine... 🤣
ohh yarasın anaç bir yapım var ya belli oluyor hemen demek kiGeçmiş olsun çok daha dikkatli lütfen
anne diyeiblirmiyim size
nasıl düşünceli birisin sen yaaaa
ilikli kemik sularım var dondurucuda yemekerime katarım yaz kış. bol bol de sakatat çorbası içerim kemik suyuna missss
işte uyumlu bi yol arkadaşıııı. helal olsun sana.Peki geliyorum
bacaklarım var kendi kendimi taşırım benistersen arada seni da alayım sırtıma öyle koşayım
Allam ben nereye düşştüm
allahım ne kadar da düşünceliKoşa koşa gelip yaparım kesin 😂
Yohhh canım hiç kandırır miyim alttarafi 3-4 saatlik yol 😂allahım ne kadar da düşünceli
kandırmıyorsun değil mi ?
benim hassas duygularımla oynama sakın 🤣
kahkaha attırdın yaa 🤣🤣🤣 umarım senin de hiç beklemediğin bi anda yüzünü güldürür birisi 🤣🤣
Eve topallayarak döndüm
nerede o beni peşinde sürükleyen @leblebitozu
@nunu hadi parti parti partizani üjyüz bejyüz çıstak çıstak
1000 i orda burda gezerken geri kalanları tek seferde direkt tempolu yürüyüş minik düşşük tempolara inmelerle idare eder mi ?kahkaha attırdın yaa 🤣🤣🤣 umarım senin de hiç beklemediğin bi anda yüzünü güldürür birisi 🤣🤣
tebrik ederim gerçekten can-ı gönülden. ilk günden sert bi giriş yaptın aramıza, 13368 adım nedir
ben istanbula gelirim belki ne malum, o zaman da bahanen olmazsa tamam 🤪🤣Yohhh canım hiç kandırır miyim alttarafi 3-4 saatlik yol 😂
idare etmek ne kelime gayet iyiysin ayağına sağlık. bugün de beni yalnız bırakmadı yürüyüş ekibi1000 i orda burda gezerken geri kalanları tek seferde direkt tempolu yürüyüş minik düşşük tempolara inmelerle idare eder mi ?
yürüyüş uygulamamı gec açmışım erken kapattım ondan oradan paylaşım yapmadım
yürüdüm diye kahkaha da bilemedim kimse yürüdü diye gülmyeyim ben
Hesap sordum zaten nerdeydin sen ? o halde beni kimse karşılamadı....idare etmek ne kelime gayet iyiysin ayağına sağlık. bugün de beni yalnız bırakmadı yürüyüş ekibi
ben 11881 adım atmış görünüyorum.
güldüğüm kısım "eve topallayarak döndüm" deyip hesap sorar gibi cümle kurmandı yıkıldımmm 🤣🤣🤣🤣
Ben İstanbul'da miymisim 😂🤣😂ben istanbula gelirim belki ne malum, o zaman da bahanen olmazsa tamam 🤪🤣
ben seni başka noktada beklemişim yanlışlıkla yaa, yoksa karşılardım seni, üzgünümHesap sordum zaten nerdeydin sen ? o halde beni kimse karşılamadı....
insan buz verir koy dizine otur didnler der su ikram eder aaaaah ah
ay ne bileyim hafızam çok kötüdür 🤣Ben İstanbul'da miymisim 😂🤣😂
kendiem ziyafet hazriladim kimse yok diye...ben seni başka noktada beklemişim yanlışlıkla yaa, yoksa karşılardım seni, üzgünüm
otur dinlen deyim de bari buzu getirene kadar erir muhtemelen sen bi mutfağa uğradın mı
Çok iyiymiş öyle kalsın 🤣ay ne bileyim hafızam çok kötüdür 🤣
başakşehir diye kalmış aklımda. çok mu yanlış geldim ben ya 🤣🤣
sakatlanma da dikkat et. ilk günden gazi etmeyelim seni 🤣kendiem ziyafet hazriladim kimse yok diye...
banyoda da spuk suyu verdim dizime misss ayakta durabiliyorum....
eee hasta olduğumda doğru adresi nereden bulucam o zaman ? insafsızlık etme 🤣🤣Çok iyiymiş öyle kalsın 🤣
Atalarımızın taktiğini kullan 😂eee hasta olduğumda doğru adresi nereden bulucam o zaman ? insafsızlık etme 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.