hangisiymiş oAtalarımızın taktiğini kullan 😂
hangisiymiş oAtalarımızın taktiğini kullan 😂
Sora sora taktiği 🤣hangisiymiş o
belkide bilinç altım onun için cabalamıştırsakatlanma da dikkat et. ilk günden gazi etmeyelim seni 🤣
oooooooooo uğurlu rakamım o zaman kutluyoruz
Eve topallayarak döndüm
nerede o beni peşinde sürükleyen @leblebitozu
@nunu hadi parti parti partizani üjyüz bejyüz çıstak çıstak
ayak parmağımı kestirip mi yüriym napıymaheste aheste saylanmaz
en az saatte 5 km hızla yürümelisin
terlikle yürü hafifi hafif hatta yürüem bir iki günayak parmağımı kestirip mi yüriym napıym
şiş hala 🚬
terlikle yürüdüm zaten anca ama yoruldum ya ağırdıterlikle yürü hafifi hafif hatta yürüem bir iki gün
konser miiiii aaaa acba burada da varmiydi konser meydana gitmedim bak aklıma edemterlikle yürüdüm zaten anca ama yoruldum ya ağırdı
1 bucuk saat konserde dikilmişim 35 er dakiakda yürüdüm işte 7100 adım etmiş
Zafer bayramı bugün illaki vardır nasıl aklına gelmedi yakonser miiiii aaaa acba burada da varmiydi konser meydana gitmedim bak aklıma edem
İnşallah sevmediğin bir sanatçı gelmiştirbenim aklıma hiç gelmedi yürüyüşten dönerken düşündüm herkes denize giriyor gece gece bende havlumu alıp gelsem mi falan ama kadım evde
az değilsin var ya 🤣🤣Sora sora taktiği 🤣
Bagdati bulmuş onlar sora sora 😜
Orta şekerim 😁az değilsin var ya 🤣🤣
bende herşey şekersiz ve tuzsuz olmalı yaa, tadını tam alabilmek için bunlardan arındırılmış olmalı bence 🤣🤣Orta şekerim 😁
Hayrul umur evsaduhe demiş çok daha eski atalar 😁
Herşeyin hayırlısı orta olandır 😂
Sen sağdan devam et o zaman 😁bende herşey şekersiz ve tuzsuz olmalı yaa, tadını tam alabilmek için bunlardan arındırılmış olmalı bence 🤣🤣
ayrımcılık mı yaptın sen şimdi ? 🤣Sen sağdan devam et o zaman 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.