o günün ilk yürüyeni kimse o ısmarlayacaktı, kim yürüdü ? 🤣Ben gecen yurumustum dondurmami isterimm
o günün ilk yürüyeni kimse o ısmarlayacaktı, kim yürüdü ? 🤣Ben gecen yurumustum dondurmami isterimm
bu çok daha güzel bir destekleme Türüalkışlıyoruz destekliyoruz
Sabah yaktığınız kalorileri akşam geri alın kampanyası lkdnfmgjkdfbu çok daha güzel bir destekleme Türü
karpuzu kestiğimdeya da dondurma aldığımda seni unutmayacağım
tamam bu seferlik böyle olsun. sağlıklı yaşam için sen başla da bakarız 😇Yürümekten soğtursunuz insani da napam artık yürüüüümde bakıcaz caresine !
beyfendi, herkes kendi hesabına yürüyor burada 🤣ben yürümek konusunda çekimser kaldım çok fenasiniz
Valla siz giderken ben donuyodum iste. Aranizda bulun cabuk 🤣o günün ilk yürüyeni kimse o ısmarlayacaktı, kim yürüdü ? 🤣
ben ekiple konuştum, şöyle bir karar aldık oy birliği ile:Valla siz giderken ben donuyodum iste. Aranizda bulun cabuk 🤣
5000 🤣🤣🤣🤣mesela 5000 adımlık bir yürüyüşeş kutlamalı partlili kop kopu karlı bir parti istiyorum
kaç olsun ya5000 🤣🤣🤣🤣
şakacısınız da maşallah 🤣
en az 11000 adım atıyoruz.kaç olsun ya
günlük 300 500 de kalıyorum son zamanlarda bir kerede 15bin mi olsun
Yüce meclisin kararina karsi boynumuz kildan ince 😂ben ekiple konuştum, şöyle bir karar aldık oy birliği ile:
holy'e dondurma yada başka birşey yok. sadece mikrofon yada megafon veriyoruz.
yürüyüşten sonra gitar çalarak şarkı söylüyor.
yüce meclisin huzurunda çıkan karar budur 🤣🤣
Efsane yaparım hemde bağımlı olursun 😁vallah mı ? yapar mısınn ? 🤭
Yüce meclisin kararina karsi boynumuz kildan ince 😂
Kim bu yüce meclis?
View: https://youtu.be/pflkkBx4D3w?si=rLnw66CwinW1vsoa
Şöyle bişey mi 😄
tamam hasta olduğumda haberleşelim. şifa niyetine... 🤣Efsane yaparım hemde bağımlı olursun 😁
Ben ürktüm sahsen, dizlerim titredi uyucaz mecburen napalim 🤣@nunu ben, keyfim bi de kahyası. demokratik bir ülkede yaşıyoruz. çoğunluğa uyucaz mecburen 🤣🤣
eminim yüce meclisi kırmazsın
Sen iyi misin ? bu sıcakta ne giyeceğim üstüme ? daha güneş batmadı ve ben şortumu bile giymeye eriniyorumen az 11000 adım atıyoruz.
giy üstünü, çıkıyoruz
giycen şortu, üstüne klimalı tişört dedikleri hava geçiren şeylerden giycen. bi de soğuk su, isteğe göre şapka. tamam ?Sen iyi misin ? bu sıcakta ne giyeceğim üstüme ? daha güneş batmadı ve ben şortumu bile giymeye eriniyorum
iyi hallerin göz önünde bulundurulacak. bu da aklında bulunsun 🤣🤣Ben ürktüm sahsen, dizlerim titredi uyucaz mecburen napalim 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.