bence şu güncel ülkenin durumu içinde bi götle düşüremem ama bakalım aksdaskdSen yürürken arkana bak arada kızlar patır patır dökülüyorsa işlem tamamdır başarı sağlanmıştır
Hey maşallah diyiymde
Geçmiş olsun nazar var üstümüzde nazar 😁Hey maşallah diyiymde
Banada maşallah diyin ayak parmağım incindi şişti şaka gibi
tam bir yürüme üstadı 🤪
özellikle hasta olduğunda acılı acılı şöyle oohhh misssHamuru ben de sevmem zaten 😂
Bol limonlu 😋😋özellikle hasta olduğunda acılı acılı şöyle oohhh misss
sabah sabah canım çekti yaa akşama yapsam mı napsam 🤣Bol limonlu 😋😋
Geçmiş olsun nazar var üstümüzde nazar 😁
Yap yap 🤤🤤🤤sabah sabah canım çekti yaa akşama yapsam mı napsam 🤣
beyran da ısmarlamadın zaten, mecbur yapacağım artıkYap yap 🤤🤤🤤
Arabaşi daha güzel boşver beyrani 😋😋beyran da ısmarlamadın zaten, mecbur yapacağım artık
yapandan haber ver bana fark etmez 🤪Arabaşi daha güzel boşver beyrani 😋😋
Ben yaparım gehhhyapandan haber ver bana fark etmez 🤪
vallah mı ? yapar mısınn ? 🤭Ben yaparım gehhh
ilk yürüyüş yapan dondurma ısmarlıyormuş 😇ilk yürüyüşünü yapana ödül vs var mı ?
Ben gecen yurumustum dondurmami isterimmilk yürüyüş yapan dondurma ısmarlıyormuş 😇
ya da buz gibi karpuuzzz 🤪
alkışlıyoruz destekliyoruzilk yürüyüşünü yapana ödül vs var mı ?
Yürümekten soğtursunuz insani da napam artık yürüüüümde bakıcaz caresine !ilk yürüyüş yapan dondurma ısmarlıyormuş 😇
ya da buz gibi karpuuzzz 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.