Tatil planı dışında bişey yok 😁iyi dimişsinn 🤣 geldi mi bari ?
Tatil planı dışında bişey yok 😁iyi dimişsinn 🤣 geldi mi bari ?
bana beyran çorbası ısmarla o zaman yaa 🤣🤣Tatil planı dışında bişey yok 😁
Valla enerjim yerindebu azimle cidden yapacaksın gibi geliyor. okurken ben yoruldum ama sen başarırsın bence
umarım istediğini en güzel haliyle elde edersin canım 😘Valla enerjim yerinde
Bu enerji ile devam edersem istediğim şeyler olacak 💕
bir aydır yavas yavas yürüyerek hazırladım kendimi
İlla biseyler koparacak 😂🤣 arabaşı çorbası yapım sana 😁bana beyran çorbası ısmarla o zaman yaa 🤣🤣
helal be kınıkkk yürrüü beee kim tutar seniEkli dosyayı görüntüle 10045
Tüh yoldayken baksam az daha yürür 10 bin yapardım 😭
evetr gördüm kuzum. ona bakıyım bi ara teşekkür ederim.@alcatraz sende lotusun attığı videoyu denemelisin. Yapcam şimdi kahve hazırlıyom. Video yukarlsrdaydı. Biraz yoruldum bulamazsan atarım gari
squat var baya biraz idmanlı yap ama Sora kullaklarımı çınlatmaevetr gördüm kuzum. ona bakıyım bi ara teşekkür ederim.
kardeshian gibi götüm olmaz demi ? yeterince ortalıkta tacizci var dikkat çekerse kesin uslu durmazlar sorun çıkarırım lkdskaasdksquat var baya biraz idmanlı yap ama Sora kullaklarımı çınlatma
Valla adamda yapıyordu videoyu @Lotus sence bana attığın video erkeklerede uygun mu ?kardeshian gibi götüm olmaz demi ? yeterince ortalıkta tacizci var dikkat çekerse kesin uslu durmazlar sorun çıkarırım lkdskaasdk
tamam bunu dikkate alcam
ben orada bi esneme hareketlerini gördüm.Valla adamda yapıyordu videoyu @Lotus sence bana attığın video erkeklerede uygun mu ?
Süpersin kuzum. Sen gittikçe açılıyorsun. Yürüyüş artı videoyu tam yaptiginda başka sporlara geçelim. Birinci haftanın sonunda vücut sıkılığı konusunda çok fark edersin sen bu gidişle 🙈@Lotus beni sanki bez misali sıkmışlarda suyum çıkıyormuş gibi oldu yürüyüş +video
Biraz zorlandım videoyu yüzde 80 yapmışımdır.
20 dk dinlenicem yağ yakımı devam etsin ❤️
2 hafta yapcam kafamda kurdum onuSüpersin kuzum. Sen gittikçe açılıyorsun. Yürüyüş artı videoyu tam yaptiginda başka sporlara geçelim. Birinci haftanın sonunda vücut sıkılığı konusunda çok fark edersin sen bu gidişle 🙈
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.