Kaçıyor jklndfşljkgdO zaman sen kocanı oyun hamuru gibi büküyorsundur 🤣 🤣 🤣
Kaçıyor jklndfşljkgdO zaman sen kocanı oyun hamuru gibi büküyorsundur 🤣 🤣 🤣
Nasıl işkence ediyorsan vatandaşa, senden kaçıyor 🤣 🤣 🤣 Düşman başına senin gibisi @nunu 🤣Kaçıyor jklndfşljkgd
Senin tabirinle ponçik takiliyorum ben. Bazen ruhsal olarak güçlü hissettiğim de yapıyorum. Canıma okuyor. Her zaman canıma okumakta sevmiyorum. Cardiocu kızlar seviyesinde değilim. Şu sıralar sadece koşuyorum, esniyorum.Cardiocu kızlardan bir tanesi. Allahım ne çok seviyorsunuz cardio yapmayı istasyon çalışmak varken?
Spor güzeldir zaten. Ben önce koşar, ısındıktan sonra esas sporuma başlarım. Isınmadan spora başlamak zaten büyük tehlike. Cardio'ya gelirsek, çok bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Açıkçası güzel denizde yüzmeyi, cardioya tercih ederim sayın @Lotus hanımcık. Hem zaten sen ponçik ol, daha sevimlisin böyle.Senin tabirinle ponçik takiliyorum ben. Bazen ruhsal olarak güçlü hissettiğim de yapıyorum. Canıma okuyor. Her zaman canıma okumakta sevmiyorum. Cardiocu kızlar seviyesinde değilim. Şu sıralar sadece koşuyorum, esniyorum.
Kimine göre dost sana göre düşmanNasıl işkence ediyorsan vatandaşa, senden kaçıyor 🤣 🤣 🤣 Düşman başına senin gibisi @nunu 🤣
Yok benim gibi birisi, senin gibi birisiyle zorlanmaz da ortalamayı diyorum ben. Bizim ortalama vatandaşlar kadınlarla baş edemiyorlar 🤣Kimine göre dost sana göre düşman
Olabilir tabi
Bir arkadaşım beş dakika hızlı tempoda yürüyüp diyelim otuz saniye koşuyordu beş dakika tekrar yürüyor hızlı tempoda, ona alışınca bir dakika koşuyordu @nunu belki işine yarar🤗Yürüyüşüm bitmedi eve döncem ama
Stadın kenarında yürüdüm koştum az az
Sonra top oynama fikri cazip geldi 🤣🤣🤣🤣
Futbolcuk oynadım. Spor sayılır herhalde
Yağ yakımını hızlandırmak için kanıtlanmış bir yöntem bende tam dakika bakmasamda öyle bişe yaptımBir arkadaşım beş dakika hızlı tempoda yürüyüp diyelim otuz saniye koşuyordu beş dakika tekrar yürüyor hızlı tempoda, ona alışınca bir dakika koşuyordu @nunu belki işine yarar🤗
Ha bi normal değiliz evet buna katılıyorum biz derken eşimle ben 🤣🤣🤣🤣Yok benim gibi birisi, senin gibi birisiyle zorlanmaz da ortalamayı diyorum ben. Bizim ortalama vatandaşlar kadınlarla baş edemiyorlar 🤣
Eşin normal biri bence, senden kaçtığına göre 🤣Ha bi normal değiliz evet buna katılıyorum biz derken eşimle ben 🤣🤣🤣🤣
Ay o çok kötüYağ yakımını hızlandırmak için kanıtlanmış bir yöntem bende tam dakika bakmasamda öyle bişe yaptım
5000 adım yürümüşüm kalanı futbol oynadım 🤣🤣🤣🤣
Terleyince rüzgar çarptı başım ağrıyor suan 😭😭😭😭
100 kg 1 90 eşim var napcam adama 🤣🤣🤣🤣beni sinirlendirdiğinde kaçar evet elimin ayarı olmuyor.Eşin normal biri bence, senden kaçtığına göre 🤣
Bol su içiyom eve geldimAy o çok kötü
Umarım çabuk geçer.
Benim gibi bir kalıbı varmış desene. O haliyle bile korkutmuşsun yani 🤣100 kg 1 90 eşim var napcam adama 🤣🤣🤣🤣beni sinirlendirdiğinde kaçar evet elimin ayarı olmuyor.
O ciddi olsa elimi mi sürcem ona sanki 🤣🤣🤣🤣
Valla bazen evetBenim gibi bir kalıbı varmış desene. O haliyle bile korkutmuşsun yani 🤣
Yok sen eşinle yap ben bulurum buradan bilek güreşi yapacak iki kız. Bire iki daha adil oluyor da söylemesi ayıp 🤣 🤣
Hainlik desen var zaten eşime diyom yaw bilek güreşi yapak diye ilk okulda da yapardım yenerdim o zamanlar 🤣Yok sen eşinle yap ben bulurum buradan bilek güreşi yapacak iki kız. Bire iki daha adil oluyor da söylemesi ayıp 🤣 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.