Bence de keşke dövüş sporlarına yönelseymişsin. Çok iyi adam dövermişsin sen 🤣 🤣 🤣Hainlik desen var zaten eşime diyom yaw bilek güreşi yapak diye ilk okulda da yapardım yenerdim o zamanlar 🤣
Keşke spora yönlendirselermiş beni
Bence de keşke dövüş sporlarına yönelseymişsin. Çok iyi adam dövermişsin sen 🤣 🤣 🤣Hainlik desen var zaten eşime diyom yaw bilek güreşi yapak diye ilk okulda da yapardım yenerdim o zamanlar 🤣
Keşke spora yönlendirselermiş beni
Aslında şiddet tarzı ister miyim bilmiyorum ama yüzmek olsun voleybol masa tenisi tenis tarzı daha uygun sanırım.Bence de keşke dövüş sporlarına yönelseymişsin. Çok iyi adam dövermişsin sen 🤣 🤣 🤣
Eşinin haline şimdi gerçekten üzüldüm her an sopa yeme ihtimali var 🤣 🤣Aslında şiddet tarzı ister miyim bilmiyorum ama yüzmek olsun voleybol masa tenisi tenis tarzı daha uygun sanırım.
Güçlü olduğum için bu yaşıma kadar kavga etmedim vurunca insanların bir yerine bişe olur diye 🚬🚬🚬
Kahkaha attım özür dilerim 😂😂😂
12 de sıfırlamis ya bu 🙄
Ne güzel bakmıyordum ben böyle şeylere kafama soktunuz şimdi okadar koşu yürüyüş boşa gitmiş gibi hissediyorum 😂Kahkaha attım özür dilerim 😂😂😂
Yürüdüğün yer de yazıyor gibiNe güzel bakmıyordum ben böyle şeylere kafama soktunuz şimdi okadar koşu yürüyüş boşa gitmiş gibi hissediyorum 😂
2 km ye kadar yazıyo yürüyüş yolu bittikten sonra göl kenarına devam ediyorum ben sakin oluyo 🙄Yürüdüğün yer de yazıyor gibi
Kaç mt yada km olduğu ben mi yanlış gördüm 🤭🤭
Takılma ya, yaptın sonuçta sporunu🤭2 km ye kadar yazıyo yürüyüş yolu bittikten sonra göl kenarına devam ediyorum ben sakin oluyo 🙄
Demi bı de eve dönmeyi basarirsam tamamdır 😂Takılma ya, yaptın sonuçta sporunu🤭
Yolda sıcaktan çöke kaldım deme🤭🤭Demi bı de eve dönmeyi basarirsam tamamdır 😂
Çöke kalmadım ama tapma yukarı giderken geriye yuvarlanmaktan korkuyorum 😂Yolda sıcaktan çöke kaldım deme🤭🤭
Geçen bende kötülendim bir agaç altında kalakaldım da🤭🤭
Gece gece tesbih böceği gibi yuvarlanırmışsın🤭🤭🤭Çöke kalmadım ama tapma yukarı giderken geriye yuvarlanmaktan korkuyorum 😂
Gider çimlerin üstünde uyurumm valla 😁Gece gece tesbih böceği gibi yuvarlanırmışsın🤭🤭🤭
@nunu 'lara umut olmak için koş 😁
Yağmur mu yağdı
bu sırada sıcaktan 465846 kere uyanan benBen duştan sonra bir uyumusum sabah zor 6'da uyandım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.