https://images.app.goo.gl/v29ndboKpckRMqo561 gün yapıyom 1 gün yapmıyom işte
Bünyeyi alıştırayım kötürüm mü olayım istiyorsunuz
😁😁
https://images.app.goo.gl/v29ndboKpckRMqo561 gün yapıyom 1 gün yapmıyom işte
Bünyeyi alıştırayım kötürüm mü olayım istiyorsunuz
Bende bu oyunculuk yok valla 🤣🤣🤣🤣
Ben yürüyüşe çıkmadan 10 bin adımı geçiyorum genellikle zaten gün içinde 🤔Bende bu oyunculuk yok valla 🤣🤣🤣🤣
8 bin adımda bi sızladı bacaklarım tempolu yürümeye çalıştım. Bugün çıkcam bakalım hava serinlesinde
Ben atamıyom yürüyüş yolunu hata diyor sen en azından atmışsın bişeler 🤣
At kız o yolu. Sana zevk verecek bir yer yok mu? Benimde evime yakın değil. Bisikletle gidiyorum sevdiğim yürüyüş yoluna su kenarı, orman içi. Böyle bir şey işine yarar mı?Dün yürüyüşü ektm bugün ekmemem lazım bakalım
Ay yürüyüş yolunu kabul etmedi bir türlü 🤣
Yok kuzum bisikletide düşündümde yokuş çıkılması lazım falan ben evime yakın olana giderim akşam 8000 adım attığım ormanın içinde çok güzelde çopk ters banaAt kız o yolu. Sana zevk verecek bir yer yok mu? Benimde evime yakın değil. Bisikletle gidiyorum sevdiğim yürüyüş yoluna su kenarı, orman içi. Böyle bir şey işine yarar mı?
Bı uzman sağlık için beş bin, zayıflamak için sekiz bin, sağlıklı yaşlılık için on bin diyordu.Yok kuzum bisikletide düşündümde yokuş çıkılması lazım falan ben evime yakın olana giderim akşam 8000 adım attığım ormanın içinde çok güzelde çopk ters bana
Alışayımda sabahtan yokuşu çıkıp yürüyüp eve geri inmeyi denicem bakalım
Ben 5 bin yürürsem öpüp başıma koyuyorum 🤣🤣🤣🤣Bı uzman sağlık için beş bin, zayıflamak için sekiz bin, sağlıklı yaşlılık için on bin diyordu.
Sen yürüme koş bence. Koşmak daha çok yakışıyor sana @nunuYok kuzum bisikletide düşündümde yokuş çıkılması lazım falan ben evime yakın olana giderim akşam 8000 adım attığım ormanın içinde çok güzelde çopk ters bana
Alışayımda sabahtan yokuşu çıkıp yürüyüp eve geri inmeyi denicem bakalım
O uzmanlara gerek yok. Ben sana Thai boks zamanındaki diyetimi söyleyeyim onu uygula daha da ponçik olursun.Bı uzman sağlık için beş bin, zayıflamak için sekiz bin, sağlıklı yaşlılık için on bin diyordu.
50 kilo poncikliğim yetiyor bana @WarrenBuffett ben ruh ve sağlık için spor yapıyorum🤭 ama sizide aramızda görmekten mutluluk duyarızO uzmanlara gerek yok. Ben sana Thai boks zamanındaki diyetimi söyleyeyim onu uygula daha da ponçik olursun.
Benim yaptığım spor bu. Seveceğini pek sanmıyorum :)50 kilo poncikliğim yetiyor bana @WarrenBuffett ben ruh ve sağlık için spor yapıyorum🤭 ama sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız
Sporun her türlüsü başka güzel neden sevilmesin yahuBenim yaptığım spor bu. Seveceğini pek sanmıyorum :)
Senin @Lotus hanımcık şiddet sevmiyor. E bu spor da doğal olarak şiddet içeriyor. Tabi siz kadınların milli silah teflon tavayı kullanmasını da es geçmemek lazım 🤣 🤣Sporun her türlüsü başka güzel neden sevilmesin yahu
Yaaa @Lastearth 🥰Ben yürüyüşe çıkmadan 10 bin adımı geçiyorum genellikle zaten gün içinde 🤔
Teknik konularda kıymetlimiz, değerlimiz, muhteşem, harikulade, yegane önderimiz @Chen hanım destek olur 😁😁
Ayak kafa yumruk şiddet sevmiyorum evet ama hit cardioda ki kaslarımın yanan şiddetinden de hoşlandığımı biliyorum.Senin @Lotus hanımcık şiddet sevmiyor. E bu spor da doğal olarak şiddet içeriyor. Tabi siz kadınların milli silah teflon tavayı kullanmasını da es geçmemek lazım 🤣 🤣
Benim parmaklarım çok kuvvetli tutup büküyorum dklşmfgpşdkfgSenin @Lotus hanımcık şiddet sevmiyor. E bu spor da doğal olarak şiddet içeriyor. Tabi siz kadınların milli silah teflon tavayı kullanmasını da es geçmemek lazım 🤣 🤣
Cardiocu kızlardan bir tanesi. Allahım ne çok seviyorsunuz cardio yapmayı istasyon çalışmak varken?Ayak kafa yumruk şiddet sevmiyorum evet ama hit cardioda ki kaslarımın yanan şiddetinden de hoşlandığımı biliyorum.
O zaman sen kocanı oyun hamuru gibi büküyorsundur 🤣 🤣 🤣Benim parmaklarım çok kuvvetli tutup büküyorum dklşmfgpşdkfg
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.