Sıcaktan degil de yollarda bayildim bu gün sabah 6 buçuktan bu saate kadar araba kullandım@Lastearth de sıcaktan bayılmıştır🤭
Gerçekten delirtici bir sıcak vardı bugün.
Sıcaktan degil de yollarda bayildim bu gün sabah 6 buçuktan bu saate kadar araba kullandım@Lastearth de sıcaktan bayılmıştır🤭
Gerçekten delirtici bir sıcak vardı bugün.
Yazın yollar çekilmiyor, dikkatli ol lütfen.Sıcaktan degil de yollarda bayildim bu gün sabah 6 buçuktan bu saate kadar araba kullandım
3 günlük bir maratonla yolculuk serüvenini sonlandırdım 😊Yazın yollar çekilmiyor, dikkatli ol lütfen.
3 gündür yollarda mıydın 😲3 günlük bir maratonla yolculuk serüvenini sonlandırdım 😊
Aynen Beyşehir, Konya, Karaman, Beyşehir, İstanbul ve nihayet Beyşehir gibi bir rotam vardı 😁3 gündür yollarda mıydın 😲
Mevsim ılık iken yollarda dinlene dinlene çok hoş olur. Ama ben Konya yolunu sevmiyorum ya, bu kadar mi sıkıcı olur bir yol.Aynen Beyşehir, Konya, Karaman, Beyşehir, İstanbul ve nihayet Beyşehir gibi bir rotam vardı 😁
Konya-Karaman yolunu kasdediyorsan çok sıkıcı ama İstanbul'da dönüşte Eskişehir yolunu tercih ediyorum ben güzel orasıMevsim ılık iken yollarda dinlene dinlene çok hoş olur. Ama ben Konya yolunu sevmiyorum ya, bu kadar mi sıkıcı olur bir yol.
Evet orasını kast ediyordum. Eskişehir den şaşma sen🤭🤭 Konya-Karamanda uyumasin beynin. O yolda mehteren dinlesen bile o beyin uyanmıyor çünkü😂😂Konya-Karaman yolunu kasdediyorsan çok sıkıcı ama İstanbul'da dönüşte Eskişehir yolunu tercih ediyorum ben güzel orası
Evliya Çelebi gibi her yeri dolaşmışsın.Aynen Beyşehir, Konya, Karaman, Beyşehir, İstanbul ve nihayet Beyşehir gibi bir rotam vardı 😁
Malesef çoğu zaman o yolu kullanmam gerekiyor bı defa arabanın sol tarafı komple cizdirdim orda ben 😁Evet orasını kast ediyordum. Eskişehir den şaşma sen🤭🤭 Konya-Karamanda uyumasin beynin. O yolda mehteren dinlesen bile o beyin uyanmıyor çünkü😂😂
Ani gelismeler olunca deli dana gibi döndüm durdum 😁Evliya Çelebi gibi her yeri dolaşmışsın.
Bayağı bayağı dönmüşsün zaten. Ona deli dana denmez, Haymana beygiri gibi dolaşıp durmak denir.Ani gelismeler olunca deli dana gibi döndüm durdum 😁
O beygiri bilmiyorum 😁 bı dedemin beygirini bilirim bı de Berendi'deki yaban beygirleriBayağı bayağı dönmüşsün zaten. Ona deli dana denmez, Haymana beygiri gibi dolaşıp durmak denir.
O taraflarda benimde hoş olmayan anılarım var. Neyse @nunu yürüyüşü araba-güzargaha çevirmişsiniz diye kovmadan kaçtım 🤭🤭Malesef çoğu zaman o yolu kullanmam gerekiyor bı defa arabanın sol tarafı komple cizdirdim orda ben 😁
O zaman 1, 2, 3 tıp 😂O taraflarda benimde hoş olmayan anılarım var. Neyse @nunu yürüyüşü araba-güzargaha çevirmişsiniz diye kovmadan kaçtım 🤭🤭
Dün yürüyüşü ektm bugün ekmemem lazım bakalımO taraflarda benimde hoş olmayan anılarım var. Neyse @nunu yürüyüşü araba-güzargaha çevirmişsiniz diye kovmadan kaçtım 🤭🤭
Ekene bir yaptırım mı uygulasak? 🤔 😂Dün yürüyüşü ektm bugün ekmemem lazım bakalım
Ay yürüyüş yolunu kabul etmedi bir türlü 🤣
1 gün yapıyom 1 gün yapmıyom işteEkene bir yaptırım mı uygulasak? 🤔 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.