Pammbıkk gibi uyandım 😁bu sırada sıcaktan 465846 kere uyanan ben
İyi dinlenmişsindir :)
Pammbıkk gibi uyandım 😁bu sırada sıcaktan 465846 kere uyanan ben
İyi dinlenmişsindir :)
Sana da umut değil de destek olayım🤭🤭@nunu 'lara umut olmak için koş 😁
Ayy keşkeeeeYağmur mu yağdı
Eve varabildin demek 🤪Ben duştan sonra bir uyumusum sabah zor 6'da uyandım
O sırada sabah kalkmış korku oyunu oynayan benSana da umut değil de destek olayım🤭🤭
Sabah beste uyandım teyyyO sırada sabah kalkmış korku oyunu oynayan ben
Perde falan mı takılacak 😂Sabah beste uyandım teyyy
Yolum uzun 🤭
@HolySpectre dedene selamlar😂
İşlerime yardım etsin çok yoğunum ben bugün🤭🤭🤭
Yürüyüş yoluna yakın bı yere mi tasinsam ya da rampa olmayan bı yer diye düşüne düşüne vardım 😁Eve varabildin demek 🤪
Pes etmek yokkk🤭🤭Yürüyüş yoluna yakın bı yere mi tasinsam ya da rampa olmayan bı yer diye düşüne düşüne vardım 😁
Gel birlikte bı koşalım ondan sonra da söyle bunu 🤣😂Pes etmek yokkk🤭🤭
O rampa çıkılacak 🙈
Cumartesi nereyi tırmandığımı bilseydin bana bu teklifle gelmezdin🤪🤪Gel birlikte bı koşalım ondan sonra da söyle bunu 🤣😂
Dağlar kızı reyhannn reyhann 😂Cumartesi nereyi tırmandığımı bilseydin bana bu teklifle gelmezdin🤪🤪
Dağ yürüyüşü yapalım diye kandırdılar beni😂😂
Benimde rampalı yoldan gitmem lazım neyse dur bakalım bugün napacağızGel birlikte bı koşalım ondan sonra da söyle bunu 🤣😂
Gazlama konusunda indirim talep ediyorum lkdfjmg
Yaaa çok kötüsün. Çok kötü bir meslek gazlama müdürü. Terk ediyorum seni @Lastearth 😂
Bence maçı da koyarsan çok eğlenceli geçmedi mi @nunu 🙈Benimde rampalı yoldan gitmem lazım neyse dur bakalım bugün napacağız
5 günün 3 ünde yürüyüş yaptım bu bile güzel benim için
Eşimde tembel benim biz tembel ailesiyiz kdmfg onu ikna etmem lazım tek basıma gidemem sanırım futbolu öğreneyimde o zaman cazip gelebilir 🤣 🤣Bence maçı da koyarsan çok eğlenceli geçmedi mi @nunu 🙈
İstemem yan cebime koy 🤣😂Bence maçı da koyarsan çok eğlenceli geçmedi mi @nunu 🙈
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.