Motivasyondan sorumlu genel müdür 🤔Birileri gaz müdürü yaptı ogk! Acil bana afilli bir meslek bulur musun bu konuyla ilgili🤭
Motivasyondan sorumlu genel müdür 🤔Birileri gaz müdürü yaptı ogk! Acil bana afilli bir meslek bulur musun bu konuyla ilgili🤭
Çık çok resmi 🤭Motivasyondan sorumlu genel müdür 🤔
O zaman gaz müdürü iyidir sana yakıştı 🤣Çık çok resmi 🤭
Bahh nerden vuracağını da biliyor 😁Yaa @Lastearth (
İlham perilerin kaçtı mı
Tamam o gelene kadar vasıfsız müdür olarak kalıyorum 🤭Bahh nerden vuracağını da biliyor 😁
Bir kaç tane şiiri bı yerlere not etmedim diye trip atiyo perim yakında döner 😁
Olmazz periler gelene kadar yenilenebilir (yinelenebilir de olabilir) motivasyon kaynağımız ol bari 😊Tamam o gelene kadar vasıfsız müdür olarak kalıyorum 🤭
Üçümüz son surat birbirimize destek köstek motivasyon devam🤭🤭Olmazz periler gelene kadar yenilenebilir (yinelenebilir de olabilir) motivasyon kaynağımız ol bari 😊
Vücut çok dağınık değil şükür kilo orak 68 filan olsam diyorum bakalımÜçümüz son surat birbirimize destek köstek motivasyon devam🤭🤭
Sayısal kilo hedefin var mı? Yoksa biraz vücudu mu topluyorsun?
Umarım kendini iyi hissettiğin kiloya gelirsin. Yanındayız @nunu ile🤪Vücut çok dağınık değil şükür kilo orak 68 filan olsam diyorum bakalım
Bı tane gömleğim var çok sevdiğim onun içine tam olduğum zaman mutlu olcam 😁😁 teşekkürler motivasyon kaynağımızz 😊Umarım kendini iyi hissettiğin kiloya gelirsin. Yanındayız @nunu ile🤪
Beslenmeyi de düzenledin mi? O üzümleri yersen ohoooo🤭🤭Bı tane gömleğim var çok sevdiğim onun içine tam olduğum zaman mutlu olcam 😁😁 teşekkürler motivasyon kaynağımızz 😊
Ben normalde de kahvaltı dışında ekmek tüketmem genellikle 2 öğün yerim hazir gıda filan tüketmem 😁 eve gidince bir salkım üzüm yesem diyordum 😂🤣Beslenmeyi de düzenledin mi? O üzümleri yersen ohoooo🤭🤭
O üzümü gözden ırak bir yere koyabilir misin🤭🤭 kahvaltıya sakla🤪Ben normalde de kahvaltı dışında ekmek tüketmem genellikle 2 öğün yerim hazir gıda filan tüketmem 😁 eve gidince bir salkım üzüm yesem diyordum 😂🤣
Piki ☹️O üzümü gözden ırak bir yere koyabilir misin🤭🤭 kahvaltıya sakla🤪
Akşam yürüyüşün mü yoksa tüm gün sonucu mu? Bir erkek arkadaşım hergun 20bin atıyordu. Bir haftada ciddi bir kilo kaybı olmuştu. Şok geçirmiştim.Sıradaki hedef eve ulaşmak 😂
Yürüyüşe başladığımda 1 km vardı gün içi akşam yürüyüş -1 yaniAkşam yürüyüşün mü yoksa tüm gün sonucu mu? Bir erkek arkadaşım hergun 20bin atıyordu. Bir haftada ciddi bir kilo kaybı olmuştu. Şok geçirmiştim.
Çok iyisin utandım kendimden🙈🙈 ben bu sabah 8,5 da kaldım. Birde bugün ayağım ters döndü, nasıl becerdi isem üstüne bastım. Umarım yarın sorun çıkarmaz banaYürüyüşe başladığımda 1 km vardı gün içi akşam yürüyüş -1 yani
Geçmiş olsun zorlama fazla bir kaç gün agrirsa filan bırak yürüyüşü.Çok iyisin utandım kendimden🙈🙈 ben bu sabah 8,5 da kaldım. Birde bugün ayağım ters döndü, nasıl becerdi isem üstüne bastım. Umarım yarın sorun çıkarmaz bana
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.