Teşekkür ederim 🤗Geçmiş olsun zorlama fazla bir kaç gün agrirsa filan bırak yürüyüşü.
Eve gidene kadar +2 daha olacak bu arada 😁
Sen yürürken nasıl yazıyorsun yahu
Ben telefonda bile konuşamıyorum.
Teşekkür ederim 🤗Geçmiş olsun zorlama fazla bir kaç gün agrirsa filan bırak yürüyüşü.
Eve gidene kadar +2 daha olacak bu arada 😁
Yazma konusunda kendimi baya geliştirdim 😂🤣 @Chen bilir uzun zamandır yazıyorum 😂Teşekkür ederim 🤗
Sen yürürken nasıl yazıyorsun yahu
Ben telefonda bile konuşamıyorum.
Bilirim 😌Yazma konusunda kendimi baya geliştirdim 😂🤣 @Chen bilir uzun zamandır yazıyorum 😂
Baş bilen 😁😁 .bil @Chen 😂🤣Bilirim 😌
Başarılarının devamını dilerim. Ben öğrenmemeyi ve o an kendim ve nefesinle kalmayı tercih ediyorum 🤭🤭🤭Yazma konusunda kendimi baya geliştirdim 😂🤣 @Chen bilir uzun zamandır yazıyorum 😂
Tercihlerine saygımız sonsuz tabi 😁Başarılarının devamını dilerim. Ben öğrenmemeyi ve o an kendim ve nefesinle kalmayı tercih ediyorum 🤭🤭🤭
Fark ettim de herkese dair ne çok anı birikmiş ya 😌Baş bilen 😁😁 .bil @Chen 😂🤣
Vayyyyy demek herkes gibisin diye subliminal mesaj gönderiyorsun bana ☹️ incindimFark ettim de herkese dair ne çok anı birikmiş ya 😌
Ter attıktan sonra uzmanlar tavsiye ediyor galiba 🤗Maden suyuna liman ekleyip içebilir miyim peki kıymetli motivasyon kaynağımız? 🤔 @Lotus
Yiağğ Ali jfjxxj onu mu demek istedimVayyyyy demek herkes gibisin diye subliminal mesaj gönderiyorsun bana ☹️ incindim
Bilinç altının dışa iz düşümünü gördüm orda 😁Yiağğ Ali jfjxxj onu mu demek istedim
Bilinç altının dışa iz düşümünü gördüm orda 😁
Dışa iz düşüm neymiş ya 🤣😂
x5 yapman lazım sayılmaz4000 adım sayılır mı yürüdüm minnak
Olsun yürüdümx5 yapman lazım sayılmaz
Hiç yoktan iyidir 😊4000 adım sayılır mı yürüdüm minnak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.