Fiziksel çirkinliğime kılıf buluyorum diyelim 😁fiziksel çirkin oluyorsan sıkıntı yok, ruhsal oluyorsan tanıdığım çok iyi bi psikolog var önerebilirim bak 🤭🤭
Fiziksel çirkinliğime kılıf buluyorum diyelim 😁fiziksel çirkin oluyorsan sıkıntı yok, ruhsal oluyorsan tanıdığım çok iyi bi psikolog var önerebilirim bak 🤭🤭
estagfurullah, fizik çok da önemli değil. karakter önemli diyelimFiziksel çirkinliğime kılıf buluyorum diyelim 😁
Avunmak için güzel bahane işte 😂estagfurullah, fizik çok da önemli değil. karakter önemli diyelim
bence senin de zaman zaman kulak masajına ihtiyacın var gibi ama neyse 🤣🤣Avunmak için güzel bahane işte 😂
İlkokulda çok sıra dayağı yedim ondandır 😂bence senin de zaman zaman kulak masajına ihtiyacın var gibi ama neyse 🤣🤣
dayaksız öğrenemiyoruz değil mi bazen 🤪🤪İlkokulda çok sıra dayağı yedim ondandır 😂
Aslında ben hiç kendi hatamdan dayak yemedim ilkokulda hatta mezun olurken öğretmen kendisi de itiraf etti sen hiç kendi suçundan dayak yemedin hep sıra dayağında araya kaynadın diye serbetsizdayaksız öğrenemiyoruz değil mi bazen 🤪🤪
bende çoğu dayağımı o grup dahil diye yemiştimAslında ben hiç kendi hatamdan dayak yemedim ilkokulda hatta mezun olurken öğretmen kendisi de itiraf etti sen hiç kendi suçundan dayak yemedin hep sıra dayağında araya kaynadın diye serbetsiz
Yakanlar utansın 😂bende çoğu dayağımı o grup dahil diye yemiştim
halbuki ne yaramazlığım vardı ne taşkınlığım. kurunun yanında yandık diyelim
utanırlar mı ? sanmam 🤭Yakanlar utansın 😂
sana olması gerektiği gibi davranmışlar bal börek 🤣Hiç dayak yemedim🙈🙈
Beni çiçek gibi sevdiler🤭🤭
Sen nerde büyüdün acaba ya 😁Hiç dayak yemedim🙈🙈
Beni çiçek gibi sevdiler🤭🤭
Gül bahçesinde, kıskandın mi🤭🤭Sen nerde büyüdün acaba ya 😁
Hayat bazılarına kıyak geçiyor işte 😂Gül bahçesinde, kıskandın mi🤭🤭
Keşke kıyak geçseydi.. Ama öğretmenlerim konusunda çok şanslıydım🤗Hayat bazılarına kıyak geçiyor işte 😂
İlkokulu saymazsak benimkiler de idare ederdi ama en iyisi yüksek lisansta denk geldi galiba danışman hocamin çok emeği var bitirmemde 😁Keşke kıyak geçseydi.. Ama öğretmenlerim konusunda çok şanslıydım🤗
İyi yürüyüşler @Lastearth
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.