Ben kendi sunumumu hazirlasam mi acaba 🤣bu olur. yanına ?
Ben kendi sunumumu hazirlasam mi acaba 🤣bu olur. yanına ?
yookk bee aklımdaki şeydi,Ben kendi sunumumu hazirlasam mi acaba 🤣
Heeee o olurmuş bak 😁yookk bee aklımdaki şeydi,
kıbrısta 5 yıldızlı bi otelde 6 gece 7 gün bi tatil. çok değil bence ? 🤭🤭
15.500 de bıraktım ben de 🙄Bende az km yaptım. @Lastearth duymasın
akşama doğru da deniz kenarında müzikli yemek, üstüne sahilde alkol. bak bunu bi düşün bence benim eğlenceli olur 🤣🤣Heeee o olurmuş bak 😁
az çok demiyoruz hanımlar. herkes elinden geleni yapıyorBu arada telefonu şarzda olup adıma bakmayı unutan ben gidip bakıym
6800 adım atmışım bugun bu kadar başka bişe yapmadım
Ben benimkini söylemeye utanıyorum. O yüzden hiç girmiyorum 🤭 tebrik ederim seni:)15.500 de bıraktım ben de 🙄
Yanlış anlamayın arkadaşlar dilenci değil. Gün birlik günü!!!az çok demiyoruz hanımlar. herkes elinden geleni yapıyor
haydi haydi haydiii 😂😂
Ben alkol sevmimmm ama helal bira varsa deneyebilirim 🤣😂🤣akşama doğru da deniz kenarında müzikli yemek, üstüne sahilde alkol. bak bunu bi düşün bence benim eğlenceli olur 🤣🤣
ooo sen hayatta mıydın yaa 🤣Yanlış anlamayın arkadaşlar dilenci değil. Gün birlik günü!!!
(Bugün senle birlikte iyi dilendik @leblebitozu )
Noldu bizim periye ya 😁Ben benimkini söylemeye utanıyorum. O yüzden hiç girmiyorum 🤭 tebrik ederim seni:)
sen de mi vardın tatilde ?Ben alkol sevmimmm ama helal bira varsa deneyebilirim 🤣😂🤣
Biraz rahatsızdı sabah o.peri. Çok ilerlemeden döndüm:)Noldu bizim periye ya 😁
iyiyim efenim hepinizi adımlarımla döverim bu konuda bugün ona göre herkes ayağını denk alsın bugün çok yürüdüm lşkjasdooo sen hayatta mıydın yaa 🤣
dilenmek yok, herkes kendi hesabına 🤪
naber
Taaaaamm ben yoom 😒sen de mi vardın tatilde ?
hmm, yapacak birşey yok o zaman sen ayranla eşlik edersin bana 🤭 dikkat et kafayı bulma ha, sahilden toplattırmayım seni 🤪
bugün mü sadece ? çok tembelsin. biraz totonu kaldır ve eşlik et bize. yazarken de utanmıyor şuna bak 😂iyiyim efenim hepinizi adımlarımla döverim bu konuda bugün ona göre herkes ayağını denk alsın bugün çok yürüdüm lşkjasd
Hayattayım tabi asıl nerdesin herkes beni övüyor sen burda kafayı çekiyorsun çok ayip 🤨
Geçmiş olsun perimizzz o zaman bu senin için 😁Biraz rahatsızdı sabah o.peri. Çok ilerlemeden döndüm:)
çünkü habire kendine istiyorsun, yok ses at yok şarkı söyle.Bİ asansör de denk geldik ondan sonra yüzünüzü göremedik sevgili @leblebitozu hanım
sensiz tadı çıkar mı beee.Taaaaamm ben yoom 😒
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.