Teşekkürler bayan @Lotusİyi yürüyüşler @Lastearth
Teşekkürler bayan @Lotusİyi yürüyüşler @Lastearth
Allah yar ve yardımcınuz olsun valla ne diyebilirim ki başka 🤣🤣Kesinlikle doğru 😂
Sende yardımcı ol gel iki gün konuşmaktan çenem ağrıdı bu gün 😁Allah yar ve yardımcınuz olsun valla ne diyebilirim ki başka 🤣🤣
ben insan, çocuk ve konuşmayı sevmem ama değişik bir deneyim olabilirdi 🤣🤣Sende yardımcı ol gel iki gün konuşmaktan çenem ağrıdı bu gün 😁
Web 2.0 araçları üzerine konuşabilirsin mesela 😁ben insan, çocuk ve konuşmayı sevmem ama değişik bir deneyim olabilirdi 🤣🤣
ne konuşuyorum ?
Bende az km yaptım. @Lastearth duymasınBu arada telefonu şarzda olup adıma bakmayı unutan ben gidip bakıym
6800 adım atmışım bugun bu kadar başka bişe yapmadım
biraz araştırmam için vakit lazım. biraz da pratik yapmak için. sonra hazır hale gelirimWeb 2.0 araçları üzerine konuşabilirsin mesela 😁
Tamam seneye seminer dönemine yetişir mi 😁biraz araştırmam için vakit lazım. biraz da pratik yapmak için. sonra hazır hale gelirim
kriz yönetimini severim ben. sen iste 3 güne hazırım ne senesi 🤪Tamam seneye seminer dönemine yetişir mi 😁
Vuhuuu tamam 3 güne istiyorum 😁kriz yönetimini severim ben. sen iste 3 güne hazırım ne senesi 🤪
bende 3 güne istiyorum ?Vuhuuu tamam 3 güne istiyorum 😁
Sen ne istiyorsun 🤔bende 3 güne istiyorum ?
ben zamanımı, enerjimi ve nefesimi vereceğim. aklımda birşey var ama önce sen ne verebilirsin bi bakalım ?Sen ne istiyorsun 🤔
Zeytin yağı versem 😂ben zamanımı, enerjimi ve nefesimi vereceğim. aklımda birşey var ama önce sen ne verebilirsin bi bakalım ?
başka ? 🤣beti arttır biraz bakalım neyin var🤣Zeytin yağı versem 😂
İncir kurusu 🤔başka ? 🤣beti arttır biraz bakalım neyin var🤣
bu olur. yanına ?İncir kurusu 🤔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.