Çiftçilik 😂ne semineri ne iş yapıosun ki ?
Zeytin zamanı yaklaşıyor zeytin ağaçlarıyla bir seminer yapalım didim 😂 bu sene verim nasıl olacak yağ kalitesi ne durumda filan 🤣😂
Çiftçilik 😂ne semineri ne iş yapıosun ki ?
Neyse ciddi olayım öğretmenim birazcik idari görevim varne semineri ne iş yapıosun ki ?
yahşi batıda bir tane sahne vardı ya "çalışsınlar çalışsınlar" diye 😂😂😂 o geldi aklıma 😂söyle onlara çalışsınlar🤭Çiftçilik 😂
Zeytin zamanı yaklaşıyor zeytin ağaçlarıyla bir seminer yapalım didim 😂 bu sene verim nasıl olacak yağ kalitesi ne durumda filan 🤣😂
e ama karar ver biz neye inanıcaz ? bize böyle yapıyorsan öğrencilerine neler yapıyorsundur kim bilir 😂Neyse ciddi olayım öğretmenim birazcik idari görevim var
Çok eglenirdik öğrencilerimle 😁😁 ama bi tık da cekinirlerdie ama karar ver biz neye inanıcaz ? bize böyle yapıyorsan öğrencilerine neler yapıyorsundur kim bilir 😂
neyse, çalışsınlar kısmı onlar için de geçerli 🤣🤣
mesleğinden dolayı çekinmeleri normal değil mi sence de ? 🤭Çok eglenirdik öğrencilerimle 😁😁 ama bi tık da cekinirlerdi
Cokkkk iyi kulak masajı yapardım 😂mesleğinden dolayı çekinmeleri normal değil mi sence de ? 🤭
yoksa bilmediğimiz birşey mi yapıyordunuz cocuklara öğretmen beeeyy ?
kulak memesi acıtmıyor da kulak kökü acıtıyor.Cokkkk iyi kulak masajı yapardım 😂
Anilarrrrr anilarrrr 😂kulak memesi acıtmıyor da kulak kökü acıtıyor.
sınıf öğretmenimden tecrübe etmiştim. bi keresinde yan yana dizip hepimizin kafasının arkasını duvara vurmuştu.
yıllar sonra bi bankada karşılaştık öpmem için elini uzattığında sıkıp sadece iyi günler demiştim. keşke 2 tokatta ben atsaydım diye geçiririm bazen içimden.
neyse, geçmişe dalmayalım sonra çıkamıyorum 🤣
tadında kalan herşey keyiflidir, sen de bilirsin bu duyguyu 🤣Anilarrrrr anilarrrr 😂
Ben öyle can yakmıyorum ilk başta bı korkuyorlar sonra gelip gelip kulak masajı istiyorlar 😂
Şarkı söylerim,ip atlarım, futbol oynarim, her teneffüs kolumdan bacağımdan yapisirlardı 🤣😂tadında kalan herşey keyiflidir, sen de bilirsin bu duyguyu 🤣
birşeyin boku çıkınca insan geriliyor cocuk da olsan yetişkin de 🤣
çocuklarla şarkı da söylüyor musun ?
yiaa çok eğlenceli geliyor kulağa 🤭Şarkı söylerim,ip atlarım, futbol oynarim, her teneffüs kolumdan bacağımdan yapisirlardı 🤣😂
En azından beni görünce sövmezdin diye ümit ediyorum 😂🤣yiaa çok eğlenceli geliyor kulağa 🤭
keşke öğretmenim sen olsaydın bugün farklı bakardım belki herşeye 🤣🤣
koluna bacağına yapışan fanatik öğrencilerinden olurdum kesin 🤭🤭En azından beni görünce sövmezdin diye ümit ediyorum 😂🤣
Evet genelde kız öğrenciler oluyo zaten 😂 mezun ettiklerim arayıp sorunca güzel oluyo ama 😊koluna bacağına yapışan fanatik öğrencilerinden olurdum kesin 🤭🤭
çocuklara verdiğin mutluluğun onlarca katını geri alırsın umarım, okurken duyguladım 🤭Evet genelde kız öğrenciler oluyo zaten 😂 mezun ettiklerim arayıp sorunca güzel oluyo ama 😊
Onların öğrendigini görmek yetiyo zaten bunun maddi bir karşılığı yok heleki ilk okumaya başlamaları filan çok başka bişey 😊çocuklara verdiğin mutluluğun onlarca katını geri alırsın umarım, okurken duyguladım 🤭
bazı öğretmenlerin gerçekten özel yaa. iyi ki varsın onların adına ben söyleyimOnların öğrendigini görmek yetiyo zaten bunun maddi bir karşılığı yok heleki ilk okumaya başlamaları filan çok başka bişey 😊
Teşekkürler duygulandirma beni cohh çirkin oluyorum 🤣😂bazı öğretmenlerin gerçekten özel yaa. iyi ki varsın onların adına ben söyleyim
fiziksel çirkin oluyorsan sıkıntı yok, ruhsal oluyorsan tanıdığım çok iyi bi psikolog var önerebilirim bak 🤭🤭Teşekkürler duygulandirma beni cohh çirkin oluyorum 🤣😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.