Sen kaytarmazsin kolay kolay kandırma beni🤭🤭Kaytardim 😁
Sen kaytarmazsin kolay kolay kandırma beni🤭🤭Kaytardim 😁
Seni kandirabikmek ne mümkün 😁Sen kaytarmazsin kolay kolay kandırma beni🤭🤭
Nasıl oldu ki o?Seni kandirabikmek ne mümkün 😁
Nefsime yenik düştüm bu gün 😁😁ayağım sis filan diye bahanelere sığındım
Maçın son dakikalarında cüsseli bir arkadaşımız ayağımın üzerinden geçti 😁Nasıl oldu ki o?
Cüsseli 🤭Maçın son dakikalarında cüsseli bir arkadaşımız ayağımın üzerinden geçti 😁
Maç esnasında bisey yok gibiydi ama bu gün akşama kadar sektim 😁 bilekte şişti biraz bence bahane 😂Cüsseli 🤭
Galiba gerçekten mazeret üretmişsin
Ya da bu cüsseli arkadaş kamyon kadar etkili ayaklara sahipti🙈
çocuk vietnam gazisi gibi olmuş niye inanmak istemiyorsun @Lotus ne yapsın kopan bacağıyla anlık mı atsın buraya 😂😂😂Maç esnasında bisey yok gibiydi ama bu gün akşama kadar sektim 😁 bilekte şişti biraz bence bahane 😂
Foto atardım da göz zevkinizi rencide etmek istemem😂🤣çocuk vietnam gazisi gibi olmuş niye inanmak istemiyorsun @Lotus ne yapsın kopan bacağıyla anlık mı atsın buraya 😂😂😂
bugün olmaz, şuan olmaz hazır değilim gece gece 😂😂Foto atardım da göz zevkinizi rencide etmek istemem😂🤣
nüktenin sırası mı bilmiorum da; zaten en güzeli kendin yaptığın yaa, dışarıda içine ne koyuyorlar belli değil boşver kuzum 😂😂😂😂😂Ama ne yapım cüsseli arkadaş ayağının üzerinden geçmiş @leblebitozu
Ezmemis ki di mi @Lastearth 🤭🤭
Şaka bir yana tekrar geçmiş olsun. Umarım çabuk geçer. Geçenlerde de benim oldu. Tek fark kendi ayağımı burkup üstüne ben bastım 😂 bir haftada da kendine geldi.
Sakar mi doyorduk böyle olanlara 🤣😂 Sabri de kendine çalım atiyodu 🤣Ama ne yapım cüsseli arkadaş ayağının üzerinden geçmiş @leblebitozu
Ezmemis ki di mi @Lastearth 🤭🤭
Şaka bir yana tekrar geçmiş olsun. Umarım çabuk geçer. Geçenlerde de benim oldu. Tek fark kendi ayağımı burkup üstüne ben bastım 😂 bir haftada da kendine geldi.
saçı tekmek ne demek kuzumm 😂😂😂
Çekmek 🤭🤭saçı tekmek ne demek kuzumm 😂😂😂
allah seni yaaa diyorum bu ne diyor 😂😂Çekmek 🤭🤭
Geçmiş olsun nazarım mı deydi ya 🥲Teşekkürler bayan @Lotus 😊 kötüye bişey olmaz geçer 😁
Bilmiyorum artık kem gözlü biri mi var 😁Geçmiş olsun nazarım mı deydi ya 🥲
Kötü bişe yok demiBilmiyorum artık kem gözlü biri mi var 😁
Teşekkürler
Bir arkadaşımız ayağımın ne kadar basınca dayanıklı olduğunu test etmek istedi 😁Kötü bişe yok demi
Saha işi sakat ya koşuyordunda halbuki hamda değildin nasıl oldu bu iş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.