test sonuçları çıktı mı ?Bir arkadaşımız ayağımın ne kadar basınca dayanıklı olduğunu test etmek istedi 😁
Erkekler neden böylesiniz yaw 😭😭😭Bir arkadaşımız ayağımın ne kadar basınca dayanıklı olduğunu test etmek istedi 😁
Çıktı 80 kg den sonrasına dayanıklı değil 🤣😂test sonuçları çıktı mı ?
Yapacak bişey yok gül diken meselesi 😁Erkekler neden böylesiniz yaw 😭😭😭
Dikkat et kendine
bir daha uygun siklete göre takılırsın artık 🤣Çıktı 80 kg den sonrasına dayanıklı değil 🤣😂
Maçtan önce söylerim 80 kg den fazla olan ayağıma basmasin diye 😂bir daha uygun siklete göre takılırsın artık 🤣
şimdilik en mantıklı çözüm bu gibi 🤪Maçtan önce söylerim 80 kg den fazla olan ayağıma basmasin diye 😂
Oooo baya iyi Tebrik ederim şifa olsundayanamayıp erken çıktım beenn @Lastearth 🤭🤭
senin gibi ponçik birini kırmadım paylaştımm @nunu 😘
@Lotus bal böcekk sensiz oldu ama bu sefer böyle olsun 🤪
Ekli dosyayı görüntüle 10025
Oooo baya iyi Tebrik ederim şifa olsun
Valla ben yürümedim bugün 35 dk bi videdan spor yaptım
View: https://www.youtube.com/watch?v=50kH47ZztHs&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.forumsal.org%2F&feature=emb_title
Bacaklar biraz iptal oldu bugun 2. günüm baya keyifli ama hıphızlı geçti. @Lotus Sağ olsun o paylaştı💕
Valla yapacaksan kendini hazırla biraz zorluteşekkür ederim sana da şifa olur umarım 😘
@Lotus bu videoya sponsor galiba, bana da atmıştı bi ara şuna bakmak isteyebilirsin diye 🤣🤣🤣
uyarın için teşekkür ederim henüz hazır değilim 🤣🤣Valla yapacaksan kendini hazırla biraz zorlu
Yürüyüşe yeni çıkıyorum desem 🫣@Lastearth geldin mi yürüyüşten ?
ben gittin sanmıştım 🤣Yürüyüşe yeni çıkıyorum desem 🫣
Yarın iş çok seminer dönemi başlıyor ilk günü yoğun olcak baya 😁yarın işin yoksa şu an saatin de bi önemi yok bence ?
sence ?
ne semineri ne iş yapıosun ki ?Yarın iş çok seminer dönemi başlıyor ilk günü yoğun olcak baya 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.