Git gitBaktım sizden hayır yeni arkadaşlar ediniyorum 😁
Göm göm bizi sen
Git gitBaktım sizden hayır yeni arkadaşlar ediniyorum 😁
Bir video vardı bulursam atacağım sana, dur.İşte kol haraketleri var inceltmek için ay onları yaparken çok sıkılıyom 🤣
Tüm vücut çalışırken kaldırıp indirdiğimle işte 🤣🤣
Savunma sanatları kurslarına bi bakcam
OlurBir video vardı bulursam atacağım sana, dur.
Estağfurullah nasıl gömerim sizi 😁 yokluğunuzdan dem vuruyorum 😁Git git
Göm göm bizi sen
8000 adımım gene bugün sen nerelerde geziyon yaw
Yürüyüş yolunun başlangıcı 😁8000 adımım gene bugün sen nerelerde geziyon yaw
Ne yürüyüşü @Lastearth otur şurada sessiz sessiz nefes al.
Peri hanım siz iyice yoldan çıktınız 😂🤣Ne yürüyüşü @Lastearth otur şurada sessiz sessiz nefes al.
Çok yorgun ve fiziksel olarak biraz keyifsizim ondan olabilir spor arkadaşım 😔🤭Peri hanım siz iyice yoldan çıktınız 😂🤣
Benide yangın olayı baya üzdü yaÇok yorgun ve fiziksel olarak biraz keyifsizim ondan olabilir spor arkadaşım 😔🤭
O konuya hiç girmeBenide yangın olayı baya üzdü ya
Keyfim yok
Fiziksel keyifsizlik nasıl bişi ki 🙄🤔Çok yorgun ve fiziksel olarak biraz keyifsizim ondan olabilir spor arkadaşım 😔🤭
Bakmamaya çalışıyorumO konuya hiç girme
Bugün bir kaç görüntü gördüm (köpeğin gözleri) gördüğümden beri aklımdan çıkaramıyorum. İçim acıyor resmen.
Afiyet olsun ne güzel işte mis gibi köyden 💚Şu altta gördüğünüz ayaklar 5km yol gidebildi neden? Çünkü dayanamadi şu tepsidekinden yedi. Sonra bağırsakları maça çıktı. O varya biri, hani biri, babası köyden incir göndermiş biri. Hep onun yüzünden
Spor da nefsime yenilip yemeseydim daha mis gibi olacaktı🤭🤭Afiyet olsun ne güzel işte mis gibi köyden 💚
boşver yarasın, bugün de böyle olsun.Spor da nefsime yenilip yemeseydim daha mis gibi olacaktı🤭🤭
İncir şifadır kuzum mevsimi yemek lazım 💚Spor da nefsime yenilip yemeseydim daha mis gibi olacaktı🤭🤭
ayy yokkk ben size yetişemem 🤭Valla ben alıştıra alıştıra yürüdüm 5000 6000 azar azar hiç yorulmadan öylesi daha iyi geldi bana şimdi 8000 yormuyor
O manzaraya 12 binde değer bu arada
Var mı arttıran @Lotus @Lastearth @leblebitozu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.