İşte onu diyorum bağrımız da yerinin olmadığını anlayınca donda kalmaya karar vermiş. Ay konuştuğumuz konuya @Lastearth bı git🤭🤭Donlastiginin bağrında ne işi var ki 🤔 biz donda kullanıyoruz onu 😂
İşte onu diyorum bağrımız da yerinin olmadığını anlayınca donda kalmaya karar vermiş. Ay konuştuğumuz konuya @Lastearth bı git🤭🤭Donlastiginin bağrında ne işi var ki 🤔 biz donda kullanıyoruz onu 😂
Kendisi mevzuyu don lastiğine getirdi bana laf ediyo ya 😂İşte onu diyorum bağrımız da yerinin olmadığını anlayınca donda kalmaya karar vermiş. Ay konuştuğumuz konuya @Lastearth bı git🤭🤭
Tamam ben suçluyum kabul ettim, sustum😅Kendisi mevzuyu don lastiğine getirdi bana laf ediyo ya 😂
Aferin 😁Tamam ben suçluyum kabul ettim, sustum😅
8500 adım bu manzaraya kadar yürüdüm tempolu anam ağladı xjfnmxncÖfff güzelliğe bak bee
Dönüş ?@starbucks kurabiyesi 😍8500 adım bu manzaraya kadar yürüdüm tempolu anam ağladı xjfnmxnc
algımı yitirdim ksbdksnd resmen anlamadım
8500 gidişse dönüşte o kadar sürerse o zaman aslında 8500 adım değildir diye düşündüm de🤭🤭 biraz düşünmeden yazdım afedersin🙈🙈algımı yitirdim ksbdksnd resmen anlamadım
ay benim kafam gitti yorulunca anlama yetimi kaybediyorum senlik değil aşkım8500 gidişse dönüşte o kadar sürerse o zaman aslında 8500 adım değildir diye düşündüm de🤭🤭 biraz düşünmeden yazdım afedersin🙈🙈
Valla ben alıştıra alıştıra yürüdüm 5000 6000 azar azar hiç yorulmadan öylesi daha iyi geldi bana şimdi 8000 yormuyor8500 adım bu manzaraya kadar yürüdüm tempolu anam ağladı xjfnmxnc
Kovayı önüne alıp yuvarladın mı naptın bu ne aga
Bu günlük yetsin bari
15 bin diyorum @nunu 😛Valla ben alıştıra alıştıra yürüdüm 5000 6000 azar azar hiç yorulmadan öylesi daha iyi geldi bana şimdi 8000 yormuyor
O manzaraya 12 binde değer bu arada
Var mı arttıran @Lotus @Lastearth @leblebitozu
Ben yokum ya valla bi 10 bin deneyeyim bayılmazsam 🤣🤣🤣15 bin diyorum @nunu 😛
Allah iyiliğini versin kahkaha attım 🤭🤭🤭Ben yokum ya valla bi 10 bin deneyeyim bayılmazsam 🤣🤣🤣
Aramızda lig farkı var ben kedi siklet ligi siz çıta ligi ondan yani 🤣🤣🤣
Bu gün kosmadim o yüzden rahattı üzerine 3 bin adım kadar daha yürüdüm de 12 de sifirlandigi için ekranı 12 den önce almam gerekti 🤣Kovayı önüne alıp yuvarladın mı naptın bu ne aga
Oha ya ağırmadımı bacağın ayağın bu nası adım 🤣🤣🤣
Gelecek yıl 15 bini görürsün sana güveniyorum 🤣😂🤣Ben yokum ya valla bi 10 bin deneyeyim bayılmazsam 🤣🤣🤣
Aramızda lig farkı var ben kedi siklet ligi siz çıta ligi ondan yani 🤣🤣🤣
Report edicem seni adım sayar katili 🤣🤣🤣Bu gün kosmadim o yüzden rahattı üzerine 3 bin adım kadar daha yürüdüm de 12 de sifirlandigi için ekranı 12 den önce almam gerekti 🤣
Ben sıkılırım ya 15 bin adım onun yerine 8000 yürüyüp ağırlık kaldırmayı tercih edebilirim.Gelecek yıl 15 bini görürsün sana güveniyorum 🤣😂🤣
Ben de üzerine spor yapıyorum ama alışınca 15 bini görmeden spora başlamak istemiyor insanBen sıkılırım ya 15 bin adım onun yerine 8000 yürüyüp ağırlık kaldırmayı tercih edebilirim.
Yılın başında beli sakatlamasam zaten çok iyi gidiyordum ama yüzmek baya açtı.
Kasılma kalmıştı bir tarafım belim kürek kemiğim boynuma kadar 🥺
Deadlift mi ne boksa allah belasını versin 🤣🤣🤣🤣
asla yapmayacağım bir haraket olarak kazıdım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.