Beni gömmek için fırsat kolluyo sanki 🤣😂
Beni gömmek için fırsat kolluyo sanki 🤣😂
Bacakları kendi cumhuriyetini kurmuş
Eylül döneminden sonra bende gün içinde 15 binleri buluyorum🤦 gün içinde hiç oturmuyorum.Bacakları kendi cumhuriyetini kurmuş
O ney ya
12 bin 14 bin gördüğümü hatırlıyom en fazla o sanırım benim
Aynen saliyorum bacakları koşun gelin diyorum 😁Bacakları kendi cumhuriyetini kurmuş
O ney ya
12 bin 14 bin gördüğümü hatırlıyom en fazla o sanırım benim
Buda iyiydi 🤣🤣🤣Aynen saliyorum bacakları koşun gelin diyorum 😁
Valla saat tutamadım 4 mü 5 mi kez denize girdim akşam 7 30 da girdim yüzdüm o tam 30 dakikaydı bi o u biliyom 2500 de genel adım atmışımTabi ki sabah kaytarmadım @Lastearth öğretmenim.
Şu da burda kalsın. 5 de 3 yaptım (3 tempolu 5 koşu)
Sen ne yaptın @nunu
Ekli dosyayı görüntüle 9918
Aferin sanaTabi ki sabah kaytarmadım @Lastearth öğretmenim.
Şu da burda kalsın. 5 de 3 yaptım (3 tempolu 5 koşu)
Sen ne yaptın @nunu
Ekli dosyayı görüntüle 9918
Bu yürüyüşü yapmadan önce ne yiyorsun
Erişte pilavı ve kıyma kaşar patates ten olusan bir fırın yemeği 😂 çok yemedim ama sonra kosamiyorum çok yersem 😁Bu yürüyüşü yapmadan önce ne yiyorsun
Enerji biter çünkü 🤷
Hey maşallah brre
Karbonhidrat lazım o koşu için yaErişte pilavı ve kıyma kaşar patates ten olusan bir fırın yemeği 😂 çok yemedim ama sonra kosamiyorum çok yersem 😁
Olanı yakmaya çalışıyorum 😂 o yüzden gerek yok 😁😁Karbonhidrat lazım o koşu için ya
Daha güzel spor rutinim olan yıllarda ben spordan önce türk kahvesi içerdim şekersiz kanı hızlandırdığı için yaptığım sporun etkisi artsın diye 🤣
Olanı ne yağ yakmak için mi koşuyorsunOlanı yakmaya çalışıyorum 😂 o yüzden gerek yok 😁😁
Nefsimi terbiye etmek için koşuyorum 😂😂Olanı ne yağ yakmak için mi koşuyorsun
Yağ yakmak için önerdim kilon iyi kondisyon olsun diye ni koşuyorsun
Ben senin yerinde olsam kesinlikle ağırlık kaldırırım.
Tisikkirler 🤣😂Yine formundasın @Lastearth Tebrikler 🤗
Külkedisi gibi dönüşüyor yapacak birşey yok🤭🤭 biz inanıyoruz sana 🤪Tisikkirler 🤣😂
Arttırmaya çalışiyorum aslında arttırdım da ama körolasi uygulama 12 de sıfırlayınca gösteremiyorum 😂🤣
Sinir bozucu başka bir uygulama mi bulsam acaba 🤔Külkedisi gibi dönüşüyor yapacak birşey yok🤭🤭 biz inanıyoruz sana 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.