Valla etsene ya 12 de sıfırlamak nedir biz yürüyüşe başlarken baslatip yürüyüş bitince neden durduramıyoruz çok sinir bozucu 😁Report edicem seni adım sayar katili 🤣🤣🤣
Valla etsene ya 12 de sıfırlamak nedir biz yürüyüşe başlarken baslatip yürüyüş bitince neden durduramıyoruz çok sinir bozucu 😁Report edicem seni adım sayar katili 🤣🤣🤣
Ben o kadar haraketli olmayı seven biri değilim ya sıkılıyomBen de üzerine spor yapıyorum ama alışınca 15 bini görmeden spora başlamak istemiyor insan
12 de kül kedisinin dönüşümü neden aklıma geldi ya 🤣🤣🤣🤣Valla etsene ya 12 de sıfırlamak nedir biz yürüyüşe başlarken baslatip yürüyüş bitince neden durduramıyoruz çok sinir bozucu 😁
Bayan su perisi pardon motivasyon perisi @Lotus da o ışığı görüyorum ben seni gazlar yani motive eder 🤣😂Ben o kadar haraketli olmayı seven biri değilim ya sıkılıyom
Benim spor arkadaşım olması lazım onun için beraber yapmalıyız yani
Mesela corona dönemi görüntülü arayıp spor yapıyorduk arkadaşla 🤣🤣🤣🤣
Valla benim hedef 8 bin şuan haftada 4 gün de en az olması gerekenGünlük kaç adım hedefliyorsunuz ya da yapıyorsunuz?
Uygulamayı kurup bakayım yarından itibaren. 30 bini gördüğümü hatırlıyorum geçen yaz.ddddValla benim hedef 8 bin şuan haftada 4 gün de en az olması gereken
Şuan ayarlayamıyorum yüzdüğüm için ama geçiyorumdur o eforu
Ağlıcam ya siz maratona mı hazırlanıyorsunuz yaaa hüüüüüüüüüüUygulamayı kurup bakayım yarından itibaren. 30 bini gördüğümü hatırlıyorum geçen yaz.dddd
Kıskanıyorsun periliğimi kabul et @LastearthBayan su perisi pardon motivasyon perisi @Lotus da o ışığı görüyorum ben seni gazlar yani motive eder 🤣😂
Kıskanıyorsun periliğimi kabul et @Lastearth
@Tonyukuk o dağ bayır inip çıkarken bizden çok kalori harcadığın kesin.
Ne dersin @nunu
Yarın akşam görüşelim bunu.Ağlıcam ya siz maratona mı hazırlanıyorsunuz yaaa hüüüüüüüüüü
Pedometre yüklü bende hüüüüüüüüüü
Tabi sahile iniyon yürüyon demii
😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺
Tamam ekran görüntülü bekliyorum 🤣Yarın akşam görüşelim bunu.
Ahahah yarın da dışarda işlerim var, iyi oldu.dd
Ben çok yüzdüm bugün sayacı yok 🥺
Tamam tamam 10 bin sayalim onuBen çok yüzdüm bugün sayacı yok 🥺
3 saatten fazladır 🥺 hüüğğğğ
Akşam üstü extra gittim 50 dk yüzmüşüm güneşi batırdım 😯
Fazladır ya kulaçta attım ne 10 bini ya hileTamam tamam 10 bin sayalim onu
Müziğin ritmine kaptırınca unutuyorum ne kadar yürüdüğümü😂Fazladır ya kulaçta attım ne 10 bini ya hile
Ama cidden o kadar yürürken sıkılmadın mı
17 bin nedir
Bence de fazla.Fazladır ya kulaçta attım ne 10 bini ya hile
Ama cidden o kadar yürürken sıkılmadın mı
17 bin nedir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.