Kaç gündür bizim niye şimdi haberimiz oluyor ya ben şok 🤣🤣🤣🤣hergün yürüşede başladım djdnkd 8000 adım atıp günü kapatıyorum
Kaç gündür bizim niye şimdi haberimiz oluyor ya ben şok 🤣🤣🤣🤣hergün yürüşede başladım djdnkd 8000 adım atıp günü kapatıyorum
Pedometrede yüklü bende xaominin sağlık uygulamasıda adımım km yürüyüş saati bakıyorum. İşimi görüyorAraba eve girse tuvalete arabayla giderim, o kadar tembelleştim.
Yürümek çok faydalı, bir o kadarda keyifli aslında ama koşmaktan oldum olası nefret ederim. Belki de zamanında çok zorladıkları içindir, bilmiyorum. Tekrar yürüyüşe başlayacağım ama bu konudan sonra tekrar bir yeşil ışık yandı. Peki süre, adım ve rota gibi bilgileri alabileceğim bir uygulama ismi verebilir misiniz.
aşkım kendi içime kapandım bi süre xknxkd kendimle bile pek konuşmuyorum ehuheKaç gündür bizim niye şimdi haberimiz oluyor ya ben şok 🤣🤣🤣🤣
Öfff güzelliğe bak bee
canını yediğimin memleketi
Az çok demeyelim boş geçmeyelim @nunu ya yardım 😂🤣Sabah banka işlerim uzadı akşam çıktım 4000 adım yaptım bugün çok sıcak
Burası güzel şuan tiril tiril esiyo da dün maçta biraz bileği zorladım bu gün sadece yürüyüş yapcam koşmayı düşünmüyorum4000 adım yaptım bugün çok sıcak
5000 adım yürümüşüm akşamAz çok demeyelim boş geçmeyelim @nunu ya yardım 😂🤣
Yüzme en çok efor harcatan spor o yüzden olabilir5000 adım yürümüşüm akşam
Bir dünya yüzdüm yoruldum bugün neden bilmiyorum
Sıcakta yapılmıyor valla yürüsen yeter her gün aksatmıyorsun zatenBurası güzel şuan tiril tiril esiyo da dün maçta biraz bileği zorladım bu gün sadece yürüyüş yapcam koşmayı düşünmüyorum
Sıcakta yapılmıyor valla yürüsen yeter her gün aksatmıyorsun zaten
Daha ne olsun beya
Neyi ayıp yahuuuCohhh ayip 🤣
@nunu ya katılıyorum @Kerim bende pedometreden memnunum tavsiye ederim. Rota konusunu bilmiyorum ama.Pedometrede yüklü bende xaominin sağlık uygulamasıda adımım km yürüyüş saati bakıyorum. İşimi görüyor
Ahha wuouuww baya havalisiniz @Lastearth bey😂Böyle miydi o poz ya bayan @Lotus 😁😁
Don lastiği filan hiç yakışiyomu esefle kınadım 🤣Neyi ayıp yahuuu
Yollar gidişime kızlar duruşma hasta mıydı öyle biseydi işte 🤣😂Ahha wuouuww baya havalisiniz @Lastearth bey😂
Cohhh pis gaza geldim durmadan koşuyorum @nunu nün gazından sonra 😂Allah cezanı
Yürü git ya😂😂😂
Don lastiğini miiiiiDon lastiği filan hiç yakışiyomu esefle kınadım 🤣
Yollar gidişime kızlar duruşma hasta mıydı öyle biseydi işte 🤣😂
Donlastiginin bağrında ne işi var ki 🤔 biz donda kullanıyoruz onu 😂Don lastiğini miiiii
Bağrımızdan kopup gelmiş don lastiğini miiiiii
Asıl ben seni esefle kınıyorummm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.