Buda yolu yürümenin süprizli sonu 🌅
Sıcak bir havayi andiriyor
Yok değildi harika bir rüzgar vardı hiç terlemedim ağaç çok olunca hava bambaşka oluyor yaSıcak bir havayi andiriyor
Sahili unutmuşum ya yürüyordumBekliyorum🤭
@nunu sende yüzdüğün sahili bizimle paylaş da gönlümüz serinlesin🙈
yolun sonu güzel yere çıkmış bencee 😍
Ben şehirde yürümeyi sevmediğimi aslında yürüyüşle bir problemim olmadığını bir kez daha anladım 😭🤦yolun sonu güzel yere çıkmış bencee 😍
Senin için yürüyüş ormanı yapsınlar belediyeye haber göndercem hemen 🤣😂Ben şehirde yürümeyi sevmediğimi aslında yürüyüşle bir problemim olmadığını bir kez daha anladım 😭🤦
bizi rakip olarak görmüyorsun demek... üzdü bi tıkYok ya dişime göre rakiplerle oynuyorum ben 😁
Sizin gibi usta ayaklarla nasıl boy ölçüşeyim ben 😁bizi rakip olarak görmüyorsun demek... üzdü bi tık
est. o nasıl sözSizin gibi usta ayaklarla nasıl boy ölçüşeyim ben 😁
Ben de 6-7 tane attım herhalde ya bi yerden sonra saymayı birakiyo insan 😂est. o nasıl söz
dün 6v6 attık normalde 7v7 atıyorduk adam bulamadık. yıldızım gece parladı hat-trick'le kapattım. 40 yılda 1 bacaklarım çalıştı akldjaskdas
ooo mevki ilerisi galiba ben defanstan cıkmıyorum yaa. yada sol bek favoriBen de 6-7 tane attım herhalde ya bi yerden sonra saymayı birakiyo insan 😂
Genelde sol açık oynarımooo mevki ilerisi galiba ben defanstan cıkmıyorum yaa. yada sol bek favori
hepimiz için aslında o geçerli değil midir ufak da olsa ? 🤭Ben şehirde yürümeyi sevmediğimi aslında yürüyüşle bir problemim olmadığını bir kez daha anladım 😭🤦
İnsan olmayınca gerçekten iyi odaklanıyor insan. Kafasını da daha iyi dinliyor @nunuYürüyüş yaptım 8700 adım yürümüşüm
Çoook ıssız bir yoldu insan sevmediğimi bir kez daha anladım 🤣🤣🤣
Biat edeceksiniz 🤣😂🤣Bu arada seni tebrik etmek istiyorum @Lastearth inat
Ay orda sana değil @nunu tebrik ettimBiat edeceksiniz 🤣😂🤣
Bir kıvırma sezdim sanki 😂Ay orda sana değil @nunu tebrik ettim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.