samsungcu tipi var sendeBen appele sevmiyom zaten 😂
samsungcu tipi var sendeBen appele sevmiyom zaten 😂
Ben Sony ciydim o da koptu sektörden 🙄 Samsung da sevmiyorumsamsungcu tipi var sende
huewai miydi yazılışı ? yanlış yazmayım takılırsın şimdi düzeltmek istersin 🤭Ben Sony ciydim o da koptu sektörden 🙄 Samsung da sevmiyorum
Sony diye yaziliyodu 😂 Huawei de kullandım Android le kavga edince onun da tadi kaçtıhuewai miydi yazılışı ? yanlış yazmayım takılırsın şimdi düzeltmek istersin 🤭
bende alışkanlık galiba androidden başka kullanamıyorum ((:Sony diye yaziliyodu 😂 Huawei de kullandım Android le kavga edince onun da tadi kaçtı
Sektör android in elinde gibi bisey çünkü bende öyleyimbende alışkanlık galiba androidden başka kullanamıyorum ((:
sektörün devi xiaomi diyorlar ne derece katılıyorsun ??Sektör android in elinde gibi bisey çünkü bende öyleyim
Kesinlikle katılıyorum kendi kendine rakip model ve alt marka çıkarmaya başladı adamlar 😂 ben poco kullanıyorum mesela çok da memnunumsektörün devi xiaomi diyorlar ne derece katılıyorsun ??
o ne bee ilk defa duydumKesinlikle katılıyorum kendi kendine rakip model ve alt marka çıkarmaya başladı adamlar 😂 ben poco kullanıyorum mesela çok da memnunum
Xiaomi nin bir farklı modeli farklı marka gibi bişey ama Xiaomi nino ne bee ilk defa duydum
memnun musun peki ?Xiaomi nin bir farklı modeli farklı marka gibi bişey ama Xiaomi nin
Kamerası, işlemcisi, hızı, pili çok iyimemnun musun peki ?
en büyük avantajı ve dezavantajı nedir mesela kullandığın kadarıyla ?
o zaman ben kaçayımmm. sabah yürüyüşte görüşürüz 🤗Kamerası, işlemcisi, hızı, pili çok iyi
Biraz büyük bi tık daha küçük olabilirdi 😁
O gececi beybio zaman ben kaçayımmm. sabah yürüyüşte görüşürüz 🤗
İyi gecelero zaman ben kaçayımmm. sabah yürüyüşte görüşürüz 🤗
Yalnız koşmak da güzel 😏O gececi beybi
Sen bana kalacaksın 😛
tek tabanca takıl senYalnız koşmak da güzel 😏
ayy süper haber ☘️O gececi beybi
Sen bana kalacaksın 😛
Şansını zorlama sabah seni rahatsız etmek için kalkarım bak 😁tek tabanca takıl sen
Hihihim hihihimmmŞansını zorlama sabah seni rahatsız etmek için kalkarım bak 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.