Nöbette telefonu üsteğmene kaptırmıştim bu yeterli olur mu 😂hadi bize bi anını anlat askerlikten @Lastearth ((:
Nöbette telefonu üsteğmene kaptırmıştim bu yeterli olur mu 😂hadi bize bi anını anlat askerlikten @Lastearth ((:
Benim kuzenim Kıbrıs'ta paşalar gibi yaptım diyordu. Varmış demek 🤭🤭İyi askerlik diye bişey mi var ya 😁
yeettmeeezz tabiii kiii. başlangıç noktası lazım sonra gelişme ve sonuç. böyle tadı çıkmaz ki ama 🤭Nöbette telefonu üsteğmene kaptırmıştim bu yeterli olur mu 😂
Ben de rahattım askerde ama en iyi askerligin taaa ... derler bizim köyde 😂Benim kuzenim Kıbrıs'ta paşalar gibi yaptım diyordu. Varmış demek 🤭🤭
Elim yorulur ya yazarken 😂yeettmeeezz tabiii kiii. başlangıç noktası lazım sonra gelişme ve sonuç. böyle tadı çıkmaz ki ama 🤭
ses kaydıda olurElim yorulur ya yazarken 😂
Ben santralciydim telefonları sağa sola bağlıyorduk işte arayan kimle görüşmek isterse.
İlk zaman acemiyim biraz tabi ekranda arayn numara görünüyor ama ezbere kim aradığını bilmiyorum alay komutanı arıyormus yoruldum 😂🤣
Onu nasıl atiyoduk ya @Chen anlatıyo da kullanmayınca unutuyorum hep 😁ses kaydıda olur
vocaroo.com/ imiş boşa sorma 🤭Onu nasıl atiyoduk ya @Chen anlatıyo da kullanmayınca unutuyorum hep 😁
Karışık bı yerdi napim kodlar filan var kırmızı hat var özel mesajlar var çoban yıldızı mesajı verilirse mesela saavas durumu demekti günde 3-4 defa telsiz hatlarının kontrolü için telsiz konuşmaları yapardık 😁yaaaaa 😂😂😂😂😂😂 yıkıldım yaa kahkaha attımmm 😅neyse ki başına birşey gelmemiş düşünsene uzadığını 🤣
havalı bi işe benziyor bi yandan aslında 🤭Karışık bı yerdi napim kodlar filan var kırmızı hat var özel mesajlar var çoban yıldızı mesajı verilirse mesela saavas durumu demekti günde 3-4 defa telsiz hatlarının kontrolü için telsiz konuşmaları yapardık 😁
Öyle de küçük bı hatada yemediğin küfürler kalmıyo 😂🤣 yoksa nöbet filan yazmazlardi bize rahattik komutanlarla da aramız iyi olurdu bı alay komutanı kasıntı biriydi kurmay albay olunca 😂havalı bi işe benziyor bi yandan aslında 🤭
11 km de sıfırladı 😭Cokkkkkk sicakkkk
Allahım 5 km kaldım, beni tamamla @Lastearth 🙈
uzun mu gittin ? benim eski erkek arkadaşım bedelli yapmıştı, hiç birşey anlamadan gelmişti 😅Öyle de küçük bı hatada yemediğin küfürler kalmıyo 😂🤣 yoksa nöbet filan yazmazlardi bize rahattik komutanlarla da aramız iyi olurdu bı alay komutanı kasıntı biriydi kurmay albay olunca 😂
Geçmiş olsun:))11 km de sıfırladı 😭
Yok kısa dönemuzun mu gittin ? benim eski erkek arkadaşım bedelli yapmıştı, hiç birşey anlamadan gelmişti 😅
iyi bari, daha fazla başına çorap örmeden gelmişsin ((:Yok kısa dönem
Öğrendim sonra işi ya o ilk acemilikti 🤣iyi bari, daha fazla başına çorap örmeden gelmişsin ((:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.