Lastearth

Gümüş Üye
yeettmeeezz tabiii kiii. başlangıç noktası lazım sonra gelişme ve sonuç. böyle tadı çıkmaz ki ama 🤭
Elim yorulur ya yazarken 😂
Ben santralciydim telefonları sağa sola bağlıyorduk işte arayan kimle görüşmek isterse.
İlk zaman acemiyim biraz tabi ekranda arayn numara görünüyor ama ezbere kim aradığını bilmiyorum alay komutanı arıyormus yoruldum 😂🤣

leblebitozu

Gümüş Üye
Elim yorulur ya yazarken 😂
Ben santralciydim telefonları sağa sola bağlıyorduk işte arayan kimle görüşmek isterse.
İlk zaman acemiyim biraz tabi ekranda arayn numara görünüyor ama ezbere kim aradığını bilmiyorum alay komutanı arıyormus yoruldum 😂🤣
ses kaydıda olur :D

Lastearth

Gümüş Üye
yaaaaa 😂😂😂😂😂😂 yıkıldım yaa kahkaha attımmm 😅neyse ki başına birşey gelmemiş düşünsene uzadığını 🤣
Karışık bı yerdi napim kodlar filan var kırmızı hat var özel mesajlar var çoban yıldızı mesajı verilirse mesela saavas durumu demekti günde 3-4 defa telsiz hatlarının kontrolü için telsiz konuşmaları yapardık 😁

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Ay çok merak ettim. Silme @Lastearth yarın dinleyeceğim. Şimdi ortam uygun değil.

leblebitozu

Gümüş Üye
Karışık bı yerdi napim kodlar filan var kırmızı hat var özel mesajlar var çoban yıldızı mesajı verilirse mesela saavas durumu demekti günde 3-4 defa telsiz hatlarının kontrolü için telsiz konuşmaları yapardık 😁
havalı bi işe benziyor bi yandan aslında 🤭

leblebitozu

Gümüş Üye
Öyle de küçük bı hatada yemediğin küfürler kalmıyo 😂🤣 yoksa nöbet filan yazmazlardi bize rahattik komutanlarla da aramız iyi olurdu bı alay komutanı kasıntı biriydi kurmay albay olunca 😂
uzun mu gittin ? benim eski erkek arkadaşım bedelli yapmıştı, hiç birşey anlamadan gelmişti 😅

Üst Alt