Piki o zaman sostumm bu gün şaka yok 🙄Fark yoktur belki de
Sadece alınganlık seviyem yüksektir bugün, bilmem.
Piki o zaman sostumm bu gün şaka yok 🙄Fark yoktur belki de
Sadece alınganlık seviyem yüksektir bugün, bilmem.
Ben yüzüyom valla yürümüyor çok yandım muhtemelen yürüyemem akşam tekrar denze gidicem güneş gitsin@nunu tamamlasin baaane 😁😁
Bence olur 🤔Ben yüzüyom valla yürümüyor çok yandım muhtemelen yürüyemem akşam tekrar denze gidicem güneş gitsin
Yarım saat senin yerine yüzerim olur mu 💙
Bana Didi bi keremBence olur 🤔
Kerem kim onu tanımıyorum 🤔🙄Bana Didi bi kerem
Aaa çok ayipp bıkerem i nasıl tanımasın. Cümle alem bilirkent. Bı biskrem versem 🙈Kerem kim onu tanımıyorum 🤔🙄
Aslıyı sevmiş Kerem diye başlayan bir şiir var da neyse 😂🤣Aaa çok ayipp bıkerem i nasıl tanımasın. Cümle alem bilirkent. Bı biskrem versem 🙈
Valla sanırım min 50 dk yüzdümBana Didi bi kerem
Çok gıcıksın biliyorsun dimi @LastearthAslıyı sevmiş Kerem diye başlayan bir şiir var da neyse 😂🤣
@nunu çok iyi olmuş, yürüyüşten daha fazla kalori harcadığın kesin🤗Valla sanırım min 50 dk yüzdüm
Su baya serindi dinlenmek için durunca üşüdüğümden yavas yavasta olsa full yüzdüm 🤣🤣🤣
Serin mi?
Ben mi yazdım şiiri napim 😂Çok gıcıksın biliyorsun dimi @Lastearth
Esiyo püfür püfürSerin mi?
Layla Layla dimi😂Ben mi yazdım şiiri napim 😂
Esiyo püfür püfür
Aman Allah korusun 😁😁Askerliğini özledin herhalde:))
Yazın 3 ay tatil yaptığım yaşama geçmek istiyom 🤣🤣🤣🤣Çok gıcıksın biliyorsun dimi @Lastearth
@nunu çok iyi olmuş, yürüyüşten daha fazla kalori harcadığın kesin🤗
Serin mi?
O kadar mi kötüydü yahu?Aman Allah korusun 😁😁
İyi askerlik diye bişey mi var ya 😁O kadar mi kötüydü yahu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.