Eveeeettttt yağmurda çamurda koşalım istiyor arabadan inip arkasından koş diyor 😭😭😭😭😭😭@Lastearth bayıldımmm. Dört parmaklı uzaylı olmaya 🤭🤭
@nunu uuuuuuuuu morg perisi @Lastearth miiii😂😂😂😂
Hayda nazar deydirdikBu gün kosamicam 😕 niğde'ye doğru yoldayım
Beni neden suçluyorsun yahu sana onu takan @nunu bıkeremİn, çin, peri, ucka bunların hepsi sende bana atma hiç 😁😂
Niğde'ye 140 km falan gelmeden Pozantidan sağa dön, içeri dal, ordaki köyler gece on ikiden sonra battaniye ile yatıyorlarmış. Ama bak telefon çekmiyormuş ona göre dal😂geceyi bizim yerimize de serin geçir. Öleceğiz sıcaktan 🤦Bu gün kosamicam 😕 niğde'ye doğru yoldayım
Sıcaaakkkkk esmiyorr 🤣🤣🤣Beni neden suçluyorsun yahu sana onu takan @nunu bıkerem
Niğde'ye 140 km falan gelmeden Pozantidan sağa dön, içeri dal, ordaki köyler gece on ikiden sonra battaniye ile yatıyorlarmış. Ama bak telefon çekmiyormuş ona göre dal😂geceyi bizim yerimize de serin geçir. Öleceğiz sıcaktan 🤦
@nunu bana dememistir 😁Beni neden suçluyorsun yahu sana onu takan @nunu bıkerem
Yorgun ve uykusuzum ☹️Niğde'ye 140 km falan gelmeden Pozantidan sağa dön, içeri dal, ordaki köyler gece on ikiden sonra battaniye ile yatıyorlarmış. Ama bak telefon çekmiyormuş ona göre dal😂geceyi bizim yerimize de serin geçir. Öleceğiz sıcaktan 🤦
Morg perisi dedim işte ya ne demek dem3di arabadan in arkasındam koş diyon 🤣🤣🤣
Konuş kız🤭🤭Morg perisi dedim işte ya ne demek dem3di arabadan in arkasındam koş diyon 🤣🤣🤣
Dedin mi pissssss hiç üzerime alınmamıştım 😂Morg perisi dedim işte ya ne demek dem3di arabadan in arkasındam koş diyon 🤣🤣🤣
Destekçi bulmaya görsün 😁Konuş kız🤭🤭
Ben her gün 10 bini geçiyorum ama aksam kosmayinca olmuyo 😁Dün 8000 adımdım bugün akşam belli olur 🤣
Moral mi bozuyon moral mi veriyon🤣🤣Ben her gün 10 bini geçiyorum ama aksam kosmayinca olmuyo 😁
Kıza ne yükleniyorsun yahuBen her gün 10 bini geçiyorum ama aksam kosmayinca olmuyo 😁
İbret al hirs yap diye diyorum 😁Moral mi bozuyon moral mi veriyon🤣🤣
İffff taaaam ya bişi demiyorum 😝Kıza ne yükleniyorsun yahu
Ona alışkanlık kazandırmaya çalışıyoruz.
Kendine gellllll
Ben öyle motive olan biri değilim ki 🤣🤣🤣İbret al hirs yap diye diyorum 😁
Etmiyom kimseyi motive kendi kendimi ederim 😒Ben öyle motive olan biri değilim ki 🤣🤣🤣
Zaten çok yüzdüm yoruldum yarına adapte olurum herhalde
Senin motive olmaya ihtiyacın yokki maşallahın var 🤣🤣🤣🤣Etmiyom kimseyi motive kendi kendimi ederim 😒
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.