Benim ayakkabım seninkiyle kapışır🤭🤭
Senin ayakkabılarınla boy ölçüşmek mümkün mü 😁Benim ayakkabım seninkiyle kapışır🤭🤭
Bir dahakine çekerim.
Sen geri adım mı attın:)Senin ayakkabılarınla boy ölçüşmek mümkün mü 😁
İki tanecik pabucum var sana kafa mı tutayım 😂 sonucunu bile bile yarismam 🤣Sen geri adım mı attın:)
Ayakkabı, her türlüsünü severisss🙈İki tanecik pabucum var sana kafa mı tutayım 😂 sonucunu bile bile yarismam 🤣
Rahat olsun yeter bana 😁 kalem bıçaga zaafım var benim de şef bıçakları filan yani 😋Ayakkabı, her türlüsünü severisss🙈
Dün yürümedim evde çok işim vardı bavul hazırladım 3 makina çamaşır vs ütü
Akşam yapıyorum ben ütüyü hava serin oluyo 😂Dün yürümedim evde çok işim vardı bavul hazırladım 3 makina çamaşır vs ütü
O ütünün Allah belasını bu sıcakta yapılmıyor. Bugün yürüyeceğim
gecede kurtarmadı valla gömlekli tişörtlü 17 üst 6 alt ütüledim. mola vere vere genede kan ter içinde kaldımAkşam yapıyorum ben ütüyü hava serin oluyo 😂
Ben 8 pantolon 12 gömlek utulemistim seminer dönemine hazır olsun diyegecede kurtarmadı valla gömlekli tişörtlü 17 üst 6 alt ütüledim. mola vere vere genede kan ter içinde kaldım
Hangi taraftan 😂Kopyacı.
Gölge çekme benim huyumdurHangi taraftan 😂
😁 bilinçli çekmedim aslında gölgeyi 🙄Gölge çekme benim huyumdur
@nunu ben bugün koşmadım. Lütfen sende yapmamış ol🤭🤭🤭
Ama üç saate yakın yüzdüm.
Geri dön eve😂😁 bilinçli çekmedim aslında gölgeyi 🙄
Yüzmek sayılmıyorsa ben de koşmayayim 3 saat kadar da ben yüzdüm 😂😂
10 km ye tamamlayıp döneyim bari 😁Geri dön eve😂
3000 adımcık hava simsiyah oldu birden yağacak gibi ve çok esti cesaret edemedim yoksa yürücektimGölge çekme benim huyumdur
@nunu ben bugün koşmadım. Lütfen sende yapmamış ol🤭🤭🤭
Ama üç saate yakın yüzdüm.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.