Koş kim tutar seniiiii
Pabuçlarım seninki kadar artizzz değil ama işimi görüyor 😁
Bı koşu yoluna ulasayim koscam kesin 😁Koş kim tutar seniiiii
gelsinnnn amaa çabukkkk o günnnn 😍😍Ben bir daha o kayadan atlamam @leblebitozu sayılı gün çabuk geçer, az kaldı🤗
Seviyorum seni😘gelsinnnn amaa çabukkkk o günnnn 😍😍
kurban olurum bunu yazan parmaklarına ama 💋Seviyorum seni😘
burası neresi ?
Beyşehir göl kenarı yürüyüş yoluburası neresi ?
güzel görünüyor ((: iyi yolculuklar dileyim bariBeyşehir göl kenarı yürüyüş yolu
bizim burada da var da aşırı kalabalık yaa. sevmiyorum kalabalığı. biraz bekleyecğeim ben. sen benim yerime de yürü 🤭🤭Tek güzel yeri burası 😂 teşekkürler bari 😊
Küçük yerlerin sakinliği hoştur.bizim burada da var da aşırı kalabalık yaa. sevmiyorum kalabalığı. biraz bekleyecğeim ben. sen benim yerime de yürü 🤭🤭
yavaş yörüğ, bizde yetişelimKüçük yerlerin sakinliği hoştur.
Yörüğüm ben yürürüm 😁
🥴yavaş yörüğ, bizde yetişelim
iğrençti tamam sustum
Gerçekten mi🙈Küçük yerlerin sakinliği hoştur.
Yörüğüm ben yürürüm 😁
Tabikisiii yörüğün harman olduğu yerdenim ben ,😁Gerçekten mi🙈
13 km yeter mi 🤔Sekiz km kaldım. Akşama geç beni🤭🤭
Çıkartabilirsin ama önceden haber ver, hazırlanmam lazım. Psikolojik olarak.Sabah seninde çıkarayım mi @-a- 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.