bugün sıcaktan baygınlık geçirmicek olsam bende yürürdüm yia
çok serindi tekirdağbugün sıcaktan baygınlık geçirmicek olsam bende yürürdüm yia
Sana yüzme ve voleybol yeter kuzum🤭🤭bugün sıcaktan baygınlık geçirmicek olsam bende yürürdüm yia
Köpekten büyük bit mi olur ya 🤣😂 ısırmaz demi o köpek 😳 küçükken beni kovalamıştı bir çoban köpeği ayakkabı kaptı pislik ☹️Ekli dosyayı görüntüle 9700
@Lastearth bir yetmişlik boyumu bit kadar yapıp birde sana köpek yaptım 🤭🤭
Selam olsun sabah koşup şu saat fotoğraf atanlara😂😂😂
Sekiz km kaldım. Akşama geç beni🤭🤭
Ayakkabın da güzel bende cekcem ayakkabımı kıskandım 🤣😂Ekli dosyayı görüntüle 9700
adım sayar indirsenize yaaaEkli dosyayı görüntüle 9700
Biz sabah arabaya kadar zor yürüyoruz, 8km "kaldım" diyor. Teşekkürler! 😊Ekli dosyayı görüntüle 9700
şu tatilciler çekilse biraz, bende rahat rahat yüzeceğim kuzum da onlardan bize sıra gelmiyor malum🙃Sana yüzme ve voleybol yeter kuzum🤭🤭
Şeyyyy kaç tane spor ayakkabım olduğunu soyleyip linç yemeyeceğim @Lastearth 🙈🙈Ayakkabın da güzel bende cekcem ayakkabımı kıskandım 🤣😂
Var da gün içini hesaplıyoradım sayar indirsenize yaaa
Sabah seninde çıkarayım mi @-a- 🤭Biz sabah arabaya kadar zor yürüyoruz, 8km "kaldım" diyor. Teşekkürler! 😊
Sen onları dinlemiyorsun bize @leblebitozu nu anlatma😛 beni kaçırdığın yerleri biliyorum:))şu tatilciler çekilse biraz, bende rahat rahat yüzeceğim kuzum da onlardan bize sıra gelmiyor malum🙃
((((: deme öyle. yine kaçırırım. bu aralar burnumda tütüyorsun zaten. kızım filan demem elimden kaza çıkaaarrr 😍😁Şeyyyy kaç tane spor ayakkabım olduğunu soyleyip linç yemeyeceğim @Lastearth 🙈🙈
Var da gün içini hesaplıyor
Sabah seninde çıkarayım mi @-a- 🤭
Sen onları dinlemiyorsun bize @leblebitozu nu anlatma😛 beni kaçırdığın yerleri biliyorum:))
Adım sayiyo da ben daha koşuya çıkmadım 9 bin adım oldu 😁adım sayar indirsenize yaaa
Müsrif işte ne olcak 😂Şeyyyy kaç tane spor ayakkabım olduğunu soyleyip linç yemeyeceğim @Lastearth 🙈
Ben bir daha o kayadan atlamam @leblebitozu sayılı gün çabuk geçer, az kaldı🤗((((: deme öyle. yine kaçırırım. bu aralar burnumda tütüyorsun zaten. kızım filan demem elimden kaza çıkaaarrr 😍😁
Daha söylemeden bunu dediysen eyvahlar olsun @Lastearth bana🤭🤭Müsrif işte ne olcak 😂
Söyleyiş tarzından yola çıkarak bi 20 çift kadar olduğunu düşünüyorum 😂Daha söylemeden bunu dediysen eyvahlar olsun @Lastearth bana🤭🤭
Söylemem 🙈Söyleyiş tarzından yola çıkarak bi 20 çift kadar olduğunu düşünüyorum 😂
Bu gece ayakkabılarımı istiyon mu 🙄 cuma gecesi olmaz veremem 😂🤣Söylemem 🙈
Bu gece ayakkabılarını istiyorum 😂
Haha bu cümleye kahkaha attım resmen🤭🤭
@Lastearth git kendine yastık at🤭Bu gece ayakkabılarımı istiyon mu 🙄 cuma gecesi olmaz veremem 😂🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.