Onları sayacak olursak sen hepten su koyvercen gibi geliyor 🤣evet azar azarda olda 5000 adıma yaklaşmıştı :)
Bugünde ev işi yaptım ama işte sayılmıyor bunlar
Onları sayacak olursak sen hepten su koyvercen gibi geliyor 🤣evet azar azarda olda 5000 adıma yaklaşmıştı :)
Yoo sayılır hareket sonuçtaevet azar azarda olda 5000 adıma yaklaşmıştı :)
İyi tarafından baksın vicdan yapmasın diye şeapıyorum
moral oluyor öyle demeyin ya iyi geliyor banaİyi tarafından baksın vicdan yapmasın diye şeapıyorum
Ommmas vicdan yapacak, gaza gelecek, hırs yapacak 😂🤣İyi tarafından baksın vicdan yapmasın diye şeapıyorum
@Lastearth in yüzünden jfjcjjmoral oluyor öyle demeyin ya iyi geliyor bana
İyi bişey mi oldu ne oldu 🤣😂@Lastearth in yüzünden jfjcjj
Kötü şeylerle işimiz yok hocamİyi bişey mi oldu ne oldu 🤣😂
Benim 2 hafta iznim vardı geçen hafta bitti hep okuldayım zaten değişen bişey olacağını zannetmiyorum 😁Kötü şeylerle işimiz yok hocam
Heee sırası gelmişken okullar açılınca görüşcez bakalım kaç km yürüyeceksin :d
Ohhhhh ohhh sefan olsunBenim 2 hafta iznim vardı geçen hafta bitti hep okuldayım zaten değişen bişey olacağını zannetmiyorum 😁
Ben burdayım aşırı yorgunumm
Kız okulda insan daha çok yoruluyor. Tabi masa da oturanlari bilmem. Ben on beş bini geçiyorum 🤭🤭 üst, kalk, sürün🤦Kötü şeylerle işimiz yok hocam
Heee sırası gelmişken okullar açılınca görüşcez bakalım kaç km yürüyeceksin :d
Kim oturuyomus masada 😂Kız okulda insan daha çok yoruluyor. Tabi masa da oturanlari bilmem. Ben on beş bini geçiyorum 🤭🤭 üst, kalk, sürün🤦
İçimizdeki İrlandali seniBen burdayım aşırı yorgunumm
@nunu boşver yat ya🤭🤭🤭 yarın yeni gun🤭🤭
@Lastearth sabah özeti 12bin küsurü de var da yazamam, bakamam 😂😂 cokkkk yorgunummm
Bilmem Kilimci?🤪Kim oturuyomus masada 😂
Çıktım yürüyüşe 1 günden fazla ara vermiyorum 🤣🤣🤣Ben burdayım aşırı yorgunumm
@nunu boşver yat ya🤭🤭🤭 yarın yeni gun🤭🤭
@Lastearth sabah özeti 12bin küsurü de var da yazamam, bakamam 😂😂 cokkkk yorgunummm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.