Beni de bulsana çok merak ettim ben nasıl şebek takılıyorum 🤭🤭🤭Oturup kendim uğraşsam bu kadar sizi anlatan bir video hazirlayamam 🤣😂🤣😂 gülmekten çenem ağrıdı 🤣😂
Beni de bulsana çok merak ettim ben nasıl şebek takılıyorum 🤭🤭🤭Oturup kendim uğraşsam bu kadar sizi anlatan bir video hazirlayamam 🤣😂🤣😂 gülmekten çenem ağrıdı 🤣😂
Seni andıran bişey denk gelirse paylaşcam 😁Beni de bulsana çok merak ettim ben nasıl şebek takılıyorum 🤭🤭🤭
Buna ne demeliSeni andıran bişey denk gelirse paylaşcam 😁
Evde yapınca o hava bağlanıyorum aynen 😂😂Sen kendini bulmuşsun 😂🤣😂
Bulan buldum diye ıslık çalsın 😂Kendim neye benziyorum acaba 🤔🤣
View: https://youtube.com/shorts/ygkVfr2Hm1Y?feature=share
Fiyüüü fiyüüü nasıl ıslık caliyoduk ya 😂
@Lotus
Bu gün iki kat performans bekliyoruz senden 😁Dün yüyyemedim ben sabah alışverişe gittim akşam kediyi aşı yaptırmaya götürdüm
Bu akşam bakalım ^^
Elimden geleni yapıcam bakalım ne çıkarsa çok zorlama iş yapınca salan bir tipim o yüzdenBu gün iki kat performans bekliyoruz senden 😁
Hömmm o zaman bir buçuk kat diyelimm 😂Elimden geleni yapıcam bakalım ne çıkarsa çok zorlama iş yapınca salan bir tipim o yüzden
1 haftalık süreçte hadi yürüyeyim demeye basladım diyebilirim.
Kaçak kat diyelim anlaşalım jlkndflşjdgfHömmm o zaman bir buçuk kat diyelimm 😂
Olabilir nasıl olsa imar affı çıkar bı gün 😂Kaçak kat diyelim anlaşalım jlkndflşjdgf
O da yürümek sayılır ya sıkma canını hareket, harekettirDün yürüyemedim ben sabah alışverişe gittim akşam kediyi aşı yaptırmaya götürdüm
Bu akşam bakalım ^^
evet azar azarda olda 5000 adıma yaklaşmıştı :)O da yürümek sayılır ya sıkma canını hareket, harekettir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.