Neyyyse hadi inandım 😁3000 adımcık hava simsiyah oldu birden yağacak gibi ve çok esti cesaret edemedim yoksa yürücektim
Neyyyse hadi inandım 😁3000 adımcık hava simsiyah oldu birden yağacak gibi ve çok esti cesaret edemedim yoksa yürücektim
Doğru doğru @Lastearth dün buraya atıştırdı yağmur hatta gece de biraz yağdıValla hava durumu denen bişe var tekirdağa bak dur hatta Ekli dosyayı görüntüle 9758
Valla üşüdüm dünde üşüdüm şaka gibi
Hemen kadın dayanışması 😂 inandım tamam yaDoğru doğru @Lastearth dün buraya atıştırdı yağmur hatta gece de biraz yağdı
Size geliyor demek ki @nunu yağmurlar ama serin burası aşırı esiyor
Uff bu havada ne koşulur ama 😋Valla hava durumu denen bişe var tekirdağa bak dur hatta Ekli dosyayı görüntüle 9758
Valla üşüdüm dünde üşüdüm şaka gibi
Nemli basık arada yağıyor hiç sevmem 😭😭😭Uff bu havada ne koşulur ama 😋
Pes etmek yok hiç bir koşul bizi yolumuzdan döndüremezz koş koş @nunu koşşNemli basık arada yağıyor hiç sevmem 😭😭😭
Otobüste nereye koşayım kalkıp horon mu tepeyim 🤣🤣🤣Pes etmek yok hiç bir koşul bizi yolumuzdan döndüremezz koş koş @nunu koşş
İn otobüsün arkasından koş 😁Otobüste nereye koşayım kalkıp horon mu tepeyim 🤣🤣🤣
Motive perisi gelsin @Lotus sen bizi morga yollucan 🤣🤣🤣🤣İn otobüsün arkasından koş 😁
Anam 4 parmaklı bu 🤣😂 ufolardan düşen uzaylılardan biri sen misin yoksa 🤣😂Ekli dosyayı görüntüle 9760
Kaytarıyor diyenlere selam çakmışımdır sabah @Lastearth 6 koşu 3 tempolu yürüyüş. Al ne yapıyorsan yap
@nunu azminin arkasındayım. Ben görüyorum nasıl savaş verdiğini. Hem tatilde ne sporu yaa🤭🤭
Ekli dosyayı görüntüle 9760
Kaytarıyor diyenlere selam çakmışımdır sabah @Lastearth 6 koşu 3 tempolu yürüyüş. Al ne yapıyorsan yap
@nunu azminin arkasındayım. Ben görüyorum nasıl savaş verdiğini. Hem tatilde ne sporu yaa🤭🤭
Bak bugun de atıştırdı yaa hava kapalı ama cehennem gibi sıcak giderken üşüdüm, dönerken nefes alamadım sıcaktanHemen kadın dayanışması 😂 inandım tamam ya
Zorluklar zaferimizi daha kıymetli kılacaktır, yılmak yokkk 😁Bak bugun de atıştırdı yaa hava kapalı ama cehennem gibi sıcak giderken üşüdüm, dönerken nefes alamadım sıcaktan
1 saat yüzdüm yavaşlı dinlenmeli her türlü en güzel spor yüzmek 🤗Ekli dosyayı görüntüle 9760
@Lastearth bayıldımmm. Dört parmaklı uzaylı olmaya 🤭🤭Anam 4 parmaklı bu 🤣😂 ufolardan düşen uzaylılardan biri sen misin yoksa 🤣😂
Bu arada aleyküm selam 😁
Sporun tatili filan yohhturrr spor spordur nökte 😂
@nunu uuuuuuuuu morg perisi @Lastearth miiii😂😂😂😂1 saat yüzdüm yavaşlı dinlenmeli her türlü en güzel spor yüzmek 🤗
Daha napıym yahu
Yol yordu morg perisi gelmeden 2 dinleneyim 🤣🤣🤣🤣
Varsa göster 5.parmak nerde hani 😁😂bayıldımmm. Dört parmaklı uzaylı olmaya 🤭🤭
İn, çin, peri, ucka bunların hepsi sende bana atma hiç 😁😂uuuuuuuuu morg perisi @Lastearth miiii😂😂😂😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.