İç motivasyonum yüksek benimSenin motive olmaya ihtiyacın yokki maşallahın var 🤣🤣🤣🤣
Nazarım değer mi acaba 🤣🤣🤣
İç motivasyonum yüksek benimSenin motive olmaya ihtiyacın yokki maşallahın var 🤣🤣🤣🤣
Nazarım değer mi acaba 🤣🤣🤣
yine fitin dibisin bee hatuuunn. maşallahh diyelim 🧿😇Ekli dosyayı görüntüle 9760
Kaytarıyor diyenlere selam çakmışımdır sabah @Lastearth 6 koşu 3 tempolu yürüyüş. Al ne yapıyorsan yap
@nunu azminin arkasındayım. Ben görüyorum nasıl savaş verdiğini. Hem tatilde ne sporu yaa🤭🤭
Gozumu açar açmaz senin içinde koşarız dimi @Lastearthyine fitin dibisin bee hatuuunn. maşallahh diyelim 🧿😇
iyi sporlar canım. benim yerime de yapar mısın ben bu aralar yoğunum da 🤪
Sen koş ben artık kendim için koşcam 😒Gozumu açar açmaz senin içinde koşarız dimi @Lastearth
Ay trip mi o?Sen koş ben artık kendim için koşcam 😒
Yoo kararımı beyan ettim 😏Ay trip mi o?
İyi bencil. Git koşYoo kararımı beyan ettim 😏
Pikii birazdan cikcam 😊İyi bencil. Git koş
sana eşlik etmek vardı yaaaGozumu açar açmaz senin içinde koşarız dimi @Lastearth
Olur olur da sen sabah insanı değilsin be kuzu , keskesana eşlik etmek vardı yaaa
o zman sen bana eşlik et kuzuşşOlur olur da sen sabah insanı değilsin be kuzu , keske
Yüzme hepsinden iyi spordur @nunu 🤗Ben bugün yürümedim çok sıcak akşamda yüzdüm saate bakmayı hep unuttum 🤣🤣🤣
Valla yoruldum uzandım uyucam birazdanYüzme hepsinden iyi spordur @nunu 🤗
@nunu tamamlasin baaane 😁😁Cokkkkkk sicakkkk
Allahım 5 km kaldım, beni tamamla @Lastearth 🙈
Bugün alıngan ve kırılganım. Al alındım((@nunu tamamlasin baaane 😁😁
Bu günün farkı ne acaba 🤔Bugün alıngan ve kırılganım. Al alındım((
Kendi km'i kendim tamamlarım. Sende kendine takıl alll.
Fark yoktur belki deBu günün farkı ne acaba 🤔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.