Koşu yoluna pusu kurup korkuturum 😁Hihihim hihihimmm
Koşu yoluna pusu kurup korkuturum 😁Hihihim hihihimmm
Sen önce uyanda kim kimi korkutuyor sonra konuşuruz 🤭🤭Koşu yoluna pusu kurup korkuturum 😁
Beni görsen yeter zaten korkamana 🤣😂🤣Sen önce uyanda kim kimi korkutuyor sonra konuşuruz 🤭🤭
Niye kiBeni görsen yeter zaten korkamana 🤣😂🤣
Ben bile korkuyorum aniden aynada filan kendimi görünce 🤣😂Niye ki
Daha eve giremedim ki girsem bı duş alıp yatcam 😂Allah cezanı 😂😂😂
Git uyu @Lastearth 🤭🤭
Valla sabah yürüyüşü daha zor geliyor bana helal olsun 💪💪💫💫@nunu bugün sabah yürüdüm biraz. sonra bi telefon geldi eve dönüp duş alıp işe gitmem gerekti yarıda kesildi. ama güzel hissettirdi 😇
ben genelde akşamları yürürdüm ama son birkaç aydır aksatmıştım. sabahları yürümenin verdiği hissi unutmuşum valla iyi geldi 💪Valla sabah yürüyüşü daha zor geliyor bana helal olsun 💪💪💫💫
İyi geliyor hahikaten evden çıkmak mesele çıktın mı 20 dakika bile motive ediyor
Valla bende işte dayanışma gücü ile başladım öyle iyi geldikiben genelde akşamları yürürdüm ama son birkaç aydır aksatmıştım. sabahları yürümenin verdiği hissi unutmuşum valla iyi geldi 💪
ben ne saat taktım ne bişi. öylece cıktım valla 🤣 saatin de şarjı bitmiş zaten onu da şarj etmem gerekecek gibi 🤣Valla bende işte dayanışma gücü ile başladım öyle iyi geldiki
Aksatmadım gerçi şuan yerine yüzüyorum ama yani akşamda gelip yüzüyorum sayılır herhalde 🤣
Hatta birazdan yüzücem dakka tutmayı unutuyom tek kötü yani 🤣 adım sayar çalışmıyor
Saate bende çok üşeniyom şarzı nerde saat nerde öff falan yelefona indirdim uygulama telefonu illaki alıyoz 🤣🤣🤣ben ne saat taktım ne bişi. öylece cıktım valla 🤣 saatin de şarjı bitmiş zaten onu da şarj etmem gerekecek gibi 🤣
bende bundan sonra aksatmamaya çalışağım bakalım 😇
Gece koşu + 11-12 maç yapcam bende @Lotus hanımm kramponlarımı atarım 😁Ekli dosyayı görüntüle 9852
Bu ayak sabah 5 de 2 yaptı 🤭 (2 hızlı tempo 5 koşma) buda burda kalsın @Lastearth beyy
11-12 halı saha macım var. rakip misin yoksa ?Gece koşu + 11-12 maç yapcam bende @Lotus hanımm kramponlarımı atarım 😁
Yok ya dişime göre rakiplerle oynuyorum ben 😁11-12 halı saha macım var. rakip misin yoksa ?
Yürüyüş yaptım 8700 adım yürümüşümBekliyorum🤭
@nunu sende yüzdüğün sahili bizimle paylaş da gönlümüz serinlesin🙈
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.