Valla yok kıvırmadım🤭🤭Bir kıvırma sezdim sanki 😂
Sen hep morg perisi kıvamında takiliyorsun ya ona inat şeyetmiştim😅
Valla yok kıvırmadım🤭🤭Bir kıvırma sezdim sanki 😂
Sende su perisi oldun 😂🤣 motivasyon perisi dedik su koyverdin 😁😁Valla yok kıvırmadım🤭🤭
Sen hep morg perisi kıvamında takiliyorsun ya ona inat şeyetmiştim😅
Bı gider misin @Lastearth 😂Sende su perisi oldun 😂🤣 motivasyon perisi dedik su koyverdin 😁😁
Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem, gitmemBı gider misin @Lastearth 😂
Neşen bol olsun🤗🤗Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem, gitmem
Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir
Acının insana kattığı değeri bilirim, küsemem
Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir
Demiş sezen ablamiz 😂🤣
Gehh beraber olsun 😁Neşen bol olsun🤗🤗
Bu sabahta pilates lastiği ile yaptım bir kaç şey iyi geldiİnsan olmayınca gerçekten iyi odaklanıyor insan. Kafasını da daha iyi dinliyor @nunu
Bu arada seni tebrik etmek istiyorum @Lastearth inat
Başladığında ki adım ile şimdiki adıma bakar mısın 🙈 uyku düzeninde baya yolunda gibi. Ve en önemlisi kız bu tatil iyi geldi gibi sana. Yoga bile yapıp eğleniyor gibisin🙈
Keşkeee yapsalar herkes faydalansaa 😭😭😭Senin için yürüyüş ormanı yapsınlar belediyeye haber göndercem hemen 🤣😂
Deniz sevilmez mi yaaa😍😍Bu sabahta pilates lastiği ile yaptım bir kaç şey iyi geldi
Zaten geçen yıl tatil yapamamıştım adam akıllı denizi çok seven biri olunca baya zorlanmıştım.
Deniz benim ilacım ya herşeye üşenirim denize gidelim desin biri napar eder hazırlanırım 🤣🤣🤣
Çok tekrar yapmadımki esnedm ciddi set şeklinde yapınca acıtıyor ancaDeniz sevilmez mi yaaa😍😍
Görüntüsü ayrı, içinde olmak ayrı güzel.
Lastik açık acıtıyor yaa
Deli gibi yakıyor
Bende sabah uyanınca birde akşam yatmadan yapıyorum genel de. Bazen kaygı seviyelerim çok yüksek oluyor. Bana da iyi geliyor net.Çok tekrar yapmadımki esnedm ciddi set şeklinde yapınca acıtıyor anca
Her sabah esneme haraketleri yapıp kalkınca stresim azalıyor gibi hissediyorum
Her gun birine yurusek bisey olmaz da hepsi de kabul ederse sabun gibi erir gidersin o olur yani.Her gün yürüyüş yaparsak ne olur?
Her gün 30 dakika yürüyüş yapmak eklem ağrılarını, kas sertliği ve iltihapları azaltır.
Yürüyüş akciğerdeki oksijen dolaşımını artırır, akciğerlerin ve solunum yollarının daha iyi çalışmasını sağlar.
Hepimiz daha iyi hissetmek, daha iyi ruh, beden ve zihin sağlığına erişmek için uğraşıyoruz.
Günlük hayatta spor yapmanın en kolay yolu olan yürüyüş hem keyifli hem de etkili sonuç alınabilenecek bir egzersiz.
20 Dk Yürüyüşten Sonra Beyin!
Yürüyüş rutinlerinizi, olumlu veya olumsuz deneyimlerinizi, nasıl motive olduğunuzu, yürüyüşten sonra nasıl hissettiğinizi bizimle paylaşır mısınız?
Mevzu o değil epfmflkgHer gun birine yurusek bisey olmaz da hepsi de kabul ederse sabun gibi erir gidersin o olur yani.
Ben de bisikletin iç lastiği ile yapsam diyom olur mu ki 🤔🤣😂Deniz sevilmez mi yaaa😍😍
Görüntüsü ayrı, içinde olmak ayrı güzel.
Lastik açık acıtıyor yaa
Deli gibi yakıyor
Arkadaşım külotlu çorap ile yapıyordu sende din lastiği ile yap😂Ben de bisikletin iç lastiği ile yapsam diyom olur mu ki 🤔🤣😂
Cohhh ayip 🤣Arkadaşım külotlu çorap ile yapıyordu sende din lastiği ile yap😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.