senin erkek dediğinin karşıtı kızları da biliyorsun değil miBunu konunun GERÇEK kişilerle hiçbir alakası yoktur
Sevgili Frenk onları da yazdım yasenin erkek dediğinin karşıtı kızları da biliyorsun değil mi
helal @alcatraz en ufak dil uzatmadın o kızlara
Ben boka bok derim. Konusu geldi mi lafımı koyarım. Sen bana bakma 😂😂😂senin erkek dediğinin karşıtı kızları da biliyorsun değil mi
helal @alcatraz en ufak dil uzatmadın o kızlara
Yeni tartışma konularına da bekleriz kral. İyi gecelerhadi uslu durun uyuyom ben
Tanımıyorum videosunu atarsınEl lraynmı ne biri var ona aşık tı kız çıkıyo sosyal medyada sürekli azcık dğeişşik tipli bir şey komik te görünce bidaa adına bakakrım sölerim
Ahaha hahhhh ben size savaş meydanı mı verdim arada yaparım sen mızrağını al gelkonu açarkene dikkat et sitede savaş çıkıyordu senin yüzünden
Çekirdeğimi alır gelirim ne mızrağı Yaşlıyım ben yorulur ölürümAhaha hahhhh ben size savaş meydanı mı verdim arada yaparım sen mızrağını al gel
Erkelerin bu beş günde başka kızları ayarladığına oy birliği ile karar verdik şekerim ya da en fazla ölmüştür aramıyorsa5 gün????
Katliam sebebi.
Erkekleri yok etme büyüsü enterKafanızda Tabi Deli Sorular
aradığında sorarsınız neden aramamış
Sen yoksun diye oldu bunlar hepbu ne yaa ne film döndermişsiniz gece gece 🤣bileydim bende gelirdim🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.