Vay beee.Şu demek
Yeni nesil aşksal şeyler bunlar
tartışma konusunda evet. kaos oldu mu el atman lazım. zevksiz gibi köşede oturuyor değilZevksiz miyim ben?
Şu an kendinle çelişiyorsun..: )))))tartışma konusunda evet. kaos oldu mu el atman lazım. zevksiz gibi köşede oturuyor değil
kendine gel !
Vay beee.
Gez dünyayı, gör Konya'yı.
Hiç haberimizin olmadığı aşklar varmış.
@Chen Bu gençler bu şarkıyı da bilmiyordur o zaman?
View: https://www.youtube.com/watch?v=NCKvjIJP0lE
konu ben değilim. lafı dağıtmaya çalışma bende yemez..: )))))Şu an kendinle çelişiyorsun..: )))))
gökhan özen misin sen ?!Sen aramazsan başkası arar😏
O adam bana itici geliyorgökhan özen misin sen ?!
nednedir bilinmez ama bana da aksdjsakdO adam bana itici geliyor
Seni sevmiyorum kızım, kullandım attım amacım vakit geçirip başka kızlara atlamaktı arayıp durma yapışma bana salak şey o kadar ilgiyi seni elde etmek için verdim ve bitti şimdi sırakine geçtim oylanamam senle işine bak demenin kısacasıGhostlamak ne demek ya puhahahahahaha
Sevip bir kenara atmak da denebilir. Anladığım kadarıyla yani.Seni sevmiyorum kızım, kullandım attım amacım vakit geçirip başka kızlara atlamaktı arayıp durma yapışma bana salak şey o kadar ilgiyi seni elde etmek için verdim ve bitti şimdi sırakine geçtim oylanamam senle işine bak demenin kısacası
Böyle erkeklerin sıfatı var mıSevip bir kenara atmak da denebilir. Anladığım kadarıyla yani.
Yüz olarak mı söylüyorsun yoksa sıfat, özellik olarak mı?Böyle erkeklerin sıfatı var mı
Özellik olarakYüz olarak mı söylüyorsun yoksa sıfat, özellik olarak mı?
Bilemiyorum. Kadın olsam böyle erkeklere asla düşmezdim, onu biliyorum.
Bilmem ki. Kadın olsam analiz yapardım da değilim kiÖzellik olarak
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? @ChenBilemez yeni nesil bunları a
Çünkü yeni nesil aşk hikayesi yazamaz buna ne tahammülleri var ne de yetinme duyguları
Alternatif arayışları olduğu sürece doyumsuz olacak ve elindeki ile mutlu olup destansı aşklar yaşayamayacaklar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.