bu arada ben olsaydım daha da büyütürdüm meseleyi emin misin ? 🤣🤣Sen yoksun diye oldu bunlar hep
Eğlenceli olurdu işte... ben sustum ama pek müdahil olmadım ortalık feci karışacaktı yoksabu arada ben olsaydım daha da büyütürdüm meseleyi emin misin ? 🤣🤣
@Lotus her zaman sakindir. benim gibi kızgın yağa su değmişçesine parlamaz o yüzden diyorum ben olsaydım olay bundan daha fazla büyürdü. belki de tartışmaya ihtiyacımız vardı kim bilir 🤣Eğlenceli olurdu işte... ben sustum ama pek müdahil olmadım ortalık feci karışacaktı yoksa
kavgada tek sakin ılımlı kişi @Lotus tu
elinin hamuruyla karışma diye önce sana salça olmayım ? 🤣🤣Bence ben sukünetimi korudum konu ben mezemi hazırlarken açılmış ona ramen korudum :)
artık bi dahaki sefere senin coşkunla dalarız meselelere
Ol ol zaten salça lazim... evde dolaptaki entep salcası sulanmaya başlamış bence bozulmuştur atsam mı onusen
elinin hamuruyla karışma diye önce sana salça olmayım ? 🤣🤣
kokla bi de ufaktan tadına bak eğer görüntüsünden anlamıyorsan.Ol ol zaten salça lazim... evde dolaptaki entep salcası sulanmaya başlamış bence bozulmuştur atsam mı onu
daha önceki mesajlarımda tam olarak anlatmak istediğim bu işte. arkadaş biz toplumca terke etmeyi sevmiyoruzkokla bi de ufaktan tadına bak eğer görüntüsünden anlamıyorsan.
ev yapımıysa o kolay kolay bozulmaz da
sen parayı ağaçtan topluyorsan o başka, ben bilemem. ben sonuna kadar kullananlardanım 🤣daha önceki mesajlarımda tam olarak anlatmak istediğim bu işte. arkadaş biz toplumca terke etmeyi sevmiyoruz
Salçadan bile ayrılmamak için çabalar sarf ediyoruz
dip not akşam test ettim kıvamını begenmemiş olsam da tadı vs iyiydi biber salcası ev yapımı diye aldım :)
Boğaz paradan önemli !sen parayı ağaçtan topluyorsan o başka, ben bilemem. ben sonuna kadar kullananlardanım 🤣
tadı kokusu iyiyse devamkeeee 🤣🤣
Dur şimdi @Frenk i zor sakinleştirdik topu tüfeği aldı er meydanına çıktıErkek veya kadın seviyorsa arar aramalı yani net.
Çok fenaydı ortalık astık kestik biçtik hatta biz konuyu masaya yatırırken belki ghostlayan sevgilisi aramış ve cilveleşmişlerdir belkibir ara yangın filan yazmış dedim nereye gidiyor acaba konu 🤣 🤣
5 Gün feci bir yoğunluk olsa gerek :)
Allasen insan Bi sigara içimlik vakit buluyor da sevgilisini aramaya mi bulamamış consYoğunluktan vs kaynaklı durumsa elbette sorun değil ki ayrılmayı gerektirmez ancak aksi durumda elbette
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.