Cok ta masum duruyor, ama eli maṣali galiba hosgeldin aeamiza @Alice 🤗Aramıyorsa, eski sevgilimdir.
Allasen insan Bi sigara içimlik vakit buluyor da sevgilisini aramaya mi bulamamış cons
Allasen insan Bi sigara içimlik vakit buluyor da sevgilisini aramaya mi bulamamış cons
Ben senin çok çaliştiğini biliyorum. Müstakbel yenge hanım da biliyor olacak. Fakat burada 5 gün sebepsiz aranmadığını söylemiş hanım kızımızBuyrun giriş çıkış saatim
Senin yerine ben içerim sigarayıValla bazen 16 saat çalışıyorum ve ülkeyle konuşmak için cidden vaktim olmuyor yemek yemeye zamanım olmuyor. Sigara içen biride değilim napıcaz?
arada bi tartışma olmalı yaa. yoksa olmuyor. dümdüz herşey yolunda olmamalı.belki de sorunu onlar çoktan çözdü ama buraya yansıyan izdüşümü daha uzun ve kaotik gelişmiş gibime geldi evet 🤣🤣
@alcatraz da bana benziyor. yangına körükle gitme deyimindeki gibi. dikine dikine 🤣🤣
birkaç yorumuna denk geldim sakin ve net birine benziyor bilmiyorum. o yüzden yorum yapmıyorum 🤣arada bi tartışma olmalı yaa. yoksa olmuyor. dümdüz herşey yolunda olmamalı.
sen bi de @döngüsel 'i görcen. oooo tam bi kaos kadın. bayılır. seversiniz birbirinizi tanışın kasdjaskdjsa
Ben senin çok çaliştiğini biliyorum. Müstakbel yenge hanım da biliyor olacak. Fakat burada 5 gün sebepsiz aranmadığını söylemiş hanım kızımız
Biz de diyoruz ki ölmediyse başkasının kollarında yeniden diriliyordur beş günde
Haksız mıyım hocam?
Bu arada kolay gelsin
Damarıma basılmadığı sürece kuzu gibiyim, biliyon.dddarada bi tartışma olmalı yaa. yoksa olmuyor. dümdüz herşey yolunda olmamalı.
sen bi de @döngüsel 'i görcen. oooo tam bi kaos kadın. bayılır. seversiniz birbirinizi tanışın kasdjaskdjsa
Teşekkür ederim hbdum 🐆Cok ta masum duruyor, ama eli maṣali galiba hosgeldin aeamiza @Alice 🤗
Her konuya burnumuzu sokuyoruz, kocaman dünyada kimsenin umrunda bile değilizBurada ne olmuş böyle 11 sayfa yazı var.
Acı gerçeklerin farkına varmalımıyız diyorsun.kocaman dünyada kimsenin umrunda bile değiliz
illa basmak mı lazım, çıkart dişlerini, tartış laskdlsajdDamarıma basılmadığı sürece kuzu gibiyim, biliyon.ddd
Zevksiz miyim ben?illa basmak mı lazım, çıkart dişlerini, tartış laskdlsajd
@döngüsel şu çıkışların çok tatlı 🙈🙈🤭Zevksiz miyim ben?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.