Açikta kalan varsa diye çok çok alıyorlardır sevaptırArkadaşlar herkesin hakkına 1 adet düşmeli. Sadece 1 yazıyla bir. Onu da ona göre seçin. Beni delirtmeyin. 🥰
Arkadaşlar herkesin hakkına 1 adet düşmeli. Sadece 1 yazıyla bir. Onu da ona göre seçin. Beni delirtmeyin. 🥰
Herkes gönlüne yakışanı bulsun ve huzur bulsun veleddalin amin🤭🤭Hayatın dengesi böyle canım lotus,
Layığını bulan çok azdır 🤗
Kaba bi tabirle bi laf vardır. Delikli boncuk yerde kalmaz diye. Olan ortada kalana olur kral. Sen sen ol herkese güvenme 😂Gecen bir psikolog kız konusuyordu
erkekler bir kızla konusurken kendinizi ona katırıp tek onu tutmayın kızlar 10 kişi ile flörtleşiyo sizde öyle yapın baktınız ki güven veriyor onu tekke düşüreceksiniz yoksa kedinin fare ile oynadoğı gibi oynarız sizle diyordu
Dediğim gibi dört kişi mutlularsa kendileri bilir bana ne 😂Açikta kalan varsa diye çok çok alıyorlardır sevaptır
Ne biçim psikolog :dGecen bir psikolog kız konusuyordu
erkekler bir kızla konusurken kendinizi ona katırıp tek onu tutmayın kızlar 10 kişi ile flörtleşiyo sizde öyle yapın baktınız ki güven veriyor onu tekke düşüreceksiniz yoksa kedinin fare ile oynadoğı gibi oynarız sizle diyordu
Yok be @Chen Erkek milletine yüklendide yüklendiBence birbirinize yükleniyorsunuz sandı @alcatraz :)))))))
o hepimize yüklendi ama senin hatrına sustumTanır zamanla bizi.
Ciddi görünsek de öyle olmuyor. @Chen in yeri bende ayrıdır yuklenemem ona bu kadar basit Bi konu için de. Demi çiçeğim?
El lraynmı ne biri var ona aşık tı kız çıkıyo sosyal medyada sürekli azcık dğeişşik tipli bir şey komik te görünce bidaa adına bakakrım sölerimNasıl buldun o psikolog kızı @Frenk
Yoo ben asla öyle düşünmedim zaten bahsedilen karakterdeki insanlardan bizim karakterimiz uzak 🤗 yirimmmTanır zamanla bizi.
Ciddi görünsek de öyle olmuyor. @Chen in yeri bende ayrıdır yuklenemem ona bu kadar basit Bi konu için de. Demi çiçeğim?
Yaa ben seni tanımıyorum ki karakterini nereden bileyim 😁o hepimize yüklendi ama senin hatrına sustum
ERKEK dediğin zaman o bu şu olmuyor işte mesele düz gitmek oluyor yoksa bana kasti direkt bir şey dediğini asla düşünmedimYaa ben seni tanımıyorum ki karakterini nereden bileyim 😁
İşte o yüzden rahatça savurabildim cümlelerimi. Bizim bahsettiklerimiz biz değiliz çünkü. CansınYoo ben asla öyle düşünmedim zaten bahsedilen karakterdeki insanlardan bizim karakterimiz uzak 🤗 yirimmm
Jfjdjxj kimliği belirsiz şahıs işteERKEK dediğin zaman o bu şu olmuyor işte mesele düz gitmek oluyor yoksa bana kasti direkt bir şey dediğini asla düşünmedim
O başka karakterlere yükseldi kral bizlik birsey yok. Bizde bazen ayni karakterdeki kadınlara laf söylüyoruz. Olur arada 😂o hepimize yüklendi ama senin hatrına sustum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.