Konuş yaa niye susuyorsun 😂😂Konuşmamam gerek :) sen anlat ben dinlerim dostum
Nasıl üçlü oldu kafamda deli sorular bsbsbs@Frenk 3lü oldu ilişki buna ne diyorsun
Sanirim öyle yetişkin birey de ponçik bir kız isteyecekPeki o standartta bi yetişkin birey de sizi istiyor mu?
Tamam ben susuyorum biraz gözlem yapayım@Berlin geriden geliyorsun 7 oldu
@Chen şu tecrübe heybenden bende istiyorum 🙈Sanirim öyle yetişkin birey de ponçik bir kız isteyecek
O ponçik kız da yetişkin bireye yüklenecek
Çok istediğim o pahalı xxx marka şeyi almadığın için moralim çok bozuktu xxx marka tutarınca kuaföre harcadım stresim gitsin diye aşkım. Nfkxm
Tırnaklarıma yeni oje sürdüm şu işi yapar mısın aşkımmmmm
Yeağğh hiç canım istemiyor bunu yapar mısın vs vs
Yetişkin birey sence bunu alıp hayatını kendine işkenceye çevirir mi? Cevap evetse yeterince yetişkin değil demek ki.Sanirim öyle yetişkin birey de ponçik bir kız isteyecek
O ponçik kız da yetişkin bireye yüklenecek
Çok istediğim o pahalı xxx marka şeyi almadığın için moralim çok bozuktu xxx marka tutarınca kuaföre harcadım stresim gitsin diye aşkım. Nfkxm
Tırnaklarıma yeni oje sürdüm şu işi yapar mısın aşkımmmmm
Yeağğh hiç canım istemiyor bunu yapar mısın vs vs
Hayatın dengesi böyle canım lotus,@Chen şu tecrübe heybenden bende istiyorum 🙈
Cevap evet AlcatrazYetişkin birey sence bunu alıp hayatını kendine işkenceye çevirir mi? Cevap evetse yeterince yetişkin değil demek ki.
Gayet makul ve kabul edilebilir şeylerle orta yol bulunur ama kimse kimseyi seviyor veya güveniyor diye sömürmemeli. Kız erkek fark etmez.
Bi sn tırnağım kırıldı yaa ojemi tazeleyil geliyorum bznaznns
Biz sakiniz zaten sen niye yükseldin 😂😂😂Ortam bozuk ne diyim ki
gidip kanıyorlar 3-5 güzel lafa havalı tipe sonra gelip önüne gelene lafını esirgemeden giydiriyorlar.
biz de ne kadınlar tanıdık ama her önümüze geleni onlarla bir tutmuyoruz.
kafam güzel tamam ama kurulan cümlelerin nerelere çıktığına dikkat edin bence hanımlar.
konu nasıl böyle kadın erkek savaşına döndü ben anlamadım. herkes topunu tüfeğini toplasın
giydirmek çok kolay yapıcı olmak gerek.
Cenabı hak hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın ki ortamda hayırsızı görmüyorum ben
sakin olalım lütfen
O zaman uc evetle güzel bi ilişki diliyorum oyle ikililere. Benden uzak my god'a yakın olsunlar mümkünseCevap evet Alcatraz
şey o kadar susturun beni dedim dinlemedinizBiz sakiniz zaten sen niye yükseldin 😂😂😂
Bahsettiğimiz kızı ben de tanıyorum ya varsayımlar üzerine konuştuk nfjdjO zaman uc evetle güzel bi ilişki diliyorum oyle ikililere. Benden uzak my god'a yakın olsunlar mümkünse
Arkadaşlar herkesin hakkına 1 adet düşmeli. Sadece 1 yazıyla bir. Onu da ona göre seçin. Beni delirtmeyin. 🥰Bahsettiğimiz kızı ben de tanıyorum ya varsayımlar üzerine konuştuk nfjdj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.