Tamam peki erkeğin bakış açısından bakınca kaç tane kadın lazım bi erkeğin hayatında? Bu saydıklarından yola çıkarsak bu erkek için de o kadsr kadın lazım?Kabaca söylüyorum beyefendi
Romantizm figürü 1
Cinsellik figürü 1 bu bazen 2 de olabilir çabuk yıpratma olabilir
Eş figürü 1
Baba figürü 1
Maddi figür 1 bu da bazen 2 olabilir
Ev işlerine yardım, akrabalarla iyi geçinme, güzel yemek yapabilme, alışveriş vs ohoo
Çok saymak lazım
Ama çoğu erkek 1 tanesini yapıyor sadece gerisinde başarısız
Kadınlar daha donanımlı, daha becerikli şu saydıklarımın çoğunu kadın tek başina yapabiliyor zatenTamam peki erkeğin bakış açısından bakınca kaç tane kadın lazım bi erkeğin hayatında? Bu saydıklarından yola çıkarsak bu erkek için de o kadsr kadın lazım?
Kaçmak yok. Ya tamam ya devam. Hep beraber bu gemideyiz 😂😂ben yangın Tüpünü gösterdim ya batan gemideli fareler gibi kaçışaaksınız ya da tankeri yangına devireceksiniz
Sen de fena değilsin@Chen roket atarla gelmiş
O zamana erkeğe ne gerek var tek başına yapsın?Kadınlar daha donanımlı, daha becerikli şu saydıklarımın çoğunu kadın tek başina yapabiliyor zaten
Bazı şeyler tek başina tat vermiyorO zamana erkeğe ne gerek var tek başına yapsın?
bence konudaki kadınlar özellikle @Chen biraz asabi ve saldırgan aynı saldırganlık sende olsa iki katı kadının bile etersiz olduğunu kendisine çok güzel izah edersinTamam peki erkeğin bakış açısından bakınca kaç tane kadın lazım bi erkeğin hayatında? Bu saydıklarından yola çıkarsak bu erkek için de o kadsr kadın lazım?
Çok fenasın sen yaa 😂😂Bazı şeyler tek başina tat vermiyor
Yoo ben haklıyım gerçekten, erkekler aşiri yetersiz çamaşir makinası düğmesine basmayı bilemiyor yabence konudaki kadınlar özellikle @Chen biraz asabi ve saldırgan aynı saldırganlık sende olsa iki katı kadının bile etersiz olduğunu kendisine çok güzel izah edersin
Olmuyor frenk. Fazla yakıyor. Biraz daha ateşlemen lazım gazı 😂😂😂bence konudaki kadınlar özellikle @Chen biraz asabi ve saldırgan aynı saldırganlık sende olsa iki katı kadının bile etersiz olduğunu kendisine çok güzel izah edersin
Çok fenasın sen yaa 😂😂
Erkeğe gelince ver Allahım ver, kadına gelince zaten donanımlı gerek yok.
View: https://youtu.be/VdHOG7d_GCU?si=TcW6mQ5-s9vluXNe
Bence kadınlar yetersiz. Şuan evlensem kendisine bakıcılık yaparım. Çoğu kadın yan gelip yatmayı bilir.Yoo ben haklıyım gerçekten, erkekler aşiri yetersiz çamaşir makinası düğmesine basmayı bilemiyor ya
Yalnız mı yatsın?Bence kadınlar yetersiz. Şuan evlensem kendisine bakıcılık yaparım. Çoğu kadın yan gelip yatmayı bilir.
Yokluğunu hissetseydik evlenirdik hanımefendi. Demek ki o kadar da gerek yok karşı cinse
Ben bilmem zuma bilir 😂😂 güldürme tartış benimle.Senin mutfaktaki becerini "Zuma" da biliyor sözümün meclis dışı olduğunu biliyorsun fnnx
Herseyi tek başına yapıyormus. O da benim gibi...Yalnız mı yatsın?
Yeterli ve olduğumuz halimizle harikayız😍@Lotus cuğum yeterli değil miyiz?
Ahh ne yazık olacak kadına yalnız yatamaz korkarlar 🥺Herseyi tek başına yapıyormus. O da benim gibi...
Yalnız da yatabilir. Tıpkı benim gibi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.