Jfjxxj yeahhh çiçeğim, yemeyenin malını yerler kız diskalifiye olmuş her üçlü güçlü olmuyorEger üçü mutlu olacaksa mutluluklar dileriz o halde 😂
Uzaktan ilişkiler için de şunu derler:Jfjxxj yeahhh çiçeğim, yemeyenin malını yerler kız diskalifiye olmuş her üçlü güçlü olmuyor
Dörde çıktı😂Uzaktan ilişkiler için de şunu derler:
Dört kişi mutluysa sorun yoktur.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun peki?
Senin olduğun her işte bit yeniği oluyor çekicisinsussam da konu zaten gelmesi gereken yerlere geliyor farklı yollardan olsa da
Ne var yani? 2 alana 2 bedava olamaz mı 😂😂Dörde çıktı😂
Yok mu arttıran? JfjjfDörde çıktı😂
Uzaktan ilişkiler için de şunu derler:
Dört kişi mutluysa sorun yoktur.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun peki?
Kızlar soruyorda gördümilişkileri uzak ilişkimiymiş ? ohaaaa
ben yan sokakta zanneddiyordum
al arkadaşını git ikiniz gidince işin rengi değişir dicektim :O
Peki bi kadın kaç tane olunca voltran oluşturabilir? Onlardan kaç tane lazım?Tabii adam başkası ile gittiyse kadın da başkasını bulmalı
--
Sevgili Alcatraz haklısın eğer partneri yetmiyorsa insan eksik kalan kısımlarını daima arayışa çıkar
Zaten bir erkeğin her bakımdan yeterli olması imkansız 3 4 erkek ancak 1 tam erkek ediyor
Bu sayede o ilişki 7 kişilik bile olabilir
Harlaodun mu vereyim konuya benzin mi
Sen biraz yelle zaten yanan yandıodun mu vereyim konuya benzin mi
ben yangın Tüpünü gösterdim ya batan gemideli fareler gibi kaçışaaksınız ya da tankeri yangına devireceksinizSen biraz yelle zaten yanan yandı
Kabaca söylüyorum beyefendiPeki bi kadın kaç tane olunca voltran oluşturabilir? Onlardan kaç tane lazım?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.